Ahojte ... vlastne potrebovala by som pomoc, ako sa vyrovnať zo stresom zo školy.Teraz ma čakajú skúšky a ja už nemôžem ani spávať.Robím preto všetko aby som ich zvládla ale ja viem, že od nervozity to všetko pokazím :/ Vedel by mi niekto s týmto pomôcť?
stoji to za to robit si skolou take stresy kazit si zdravie ? ked spravis spravis ked nie tak nie. musis sa ukludnit tym stylom ze vies ze by si sa vedela uzivit aj bez skoly, ked nieco vies a niecomu sa venujes. ak pre tu skolu venujes vela casu a snazis sa a predsa to nejde tak to nestoji za to. a ked sa ukludnis tak potom vyrovnana porobis skusky. musis sa naucit prijmat veci aj take ktore niesu podla predstav. zivot cloveka skusa. je to pohyb, zmena. nic nie je iste a treba sa pohybovat. moj nazor
jeb na o ako ja nejako bolo nejako bude ..nieco vies a ked nevies nic je na to opravny ..a ked nie tak prenesies ..zivot sa nezruti ..musis si verit ze to das najlepsie ako sa len da ..uplne si verit a oddat sa tomu a vsetko ti vyjde a uzivat si zivot a riesit ine veci ...a chod behavat
to sa ťažko vysvetľuje, na to sa človek musí pozerať tak, že mu to za to všetko nestojí... ja som mala kvôli stresom zo školy (proste som to brala moc vážne) kdejaké zdravotné problémy, ale naučila som sa, že keď sa na to necítim - však nie som stroj - tak sa na to necítim a hotovo. čo sa budem ospravedlňovať pred sebou alebo inými, ja svoje zdravie proste škole neobetujem, aj tak, čo z toho, kopec absolventov bez roboty, jedného mám doma, nech si tie slovenské školy strčia tie svoje tituly do zadku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
say goodbye to your brain