Ach tie rady... Ze idem si von vyvetrat hlavu, idem sa pozret na hrad, idem sa pohybovat... Ak ma clovek skutocny stres, tak mu taketo veci naozaj velmi pomozu... Pozres si hrad a vsetky problemy su fuc...
@kristianbr tu ide skôr o odreagovanie sa, nabratie síl na zvládnutie stresovej situácie. nie odstránenie zdroja stresu.
ja som si dnes napr. bola zakolobežkovať a sadnúť na piv.
hrozne to pomohlo.
i keď teraz som totál v prdeli, lebo som nevyspatá a vyčerpaná. ale to by som bola, aj keby som celý deň sedela doma na zadku a len sa stresovala. a v konečnom dôsledku by som bola na tom psychicky horšie, než som teraz a fyzicky rovnako zle, ako teraz.
@elemia Ja to poznam, zijem v strese pomaly cely zivot. Ono taketo veci pomozu na chvilku, vratis sa domov, zacnes opat rozmyslat nad zdrojom stresu a si tam kde si bola. Jedine, co pomoze dlhodobo je odstranenie zdroja, alebo ak to nieje mozne, tak nejake lieky, ci uz chemicke alebo prirodne. Nedavno som objavil takyto prirodny napoj a velmi mi pomaha na stres » www.energiabhip.sk/n/red-pre-muzov...
poznam to švagor ukradol mi z domu eura 2200 nechce priznať sa zapiera a moja sestra čoby mala mne držať stranu sa knemu pridala porate mi ako ju presvečiť a ako vitiahnuť prachy snecho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Príroda fotografovanie to je umna
Aziatky
ja som si dnes napr. bola zakolobežkovať a sadnúť na piv.
hrozne to pomohlo.
i keď teraz som totál v prdeli, lebo som nevyspatá a vyčerpaná. ale to by som bola, aj keby som celý deň sedela doma na zadku a len sa stresovala. a v konečnom dôsledku by som bola na tom psychicky horšie, než som teraz a fyzicky rovnako zle, ako teraz.