Ale samozrejme, nevidím na tom nič zlé, niekedy som ochotná to urobiť aj po relatívne krátkom čase, ak mám pocit, že mi je ten človek sympatický a ak mám pocit, že o ňom viem dostatočne veľa informácií na to, aby som mala akú-takú istotu, že ma neunesie na trh s bielym mäsom
@sarah_whiteflower to je fajn že máš aspoň "akú-takú istotu, že ma neunesie na trh s bielym mäsom" na nete sa dá dosť predstierať a bársjaký fake vie nahovoriť babu na stretko.potom to končí únosom,znásilnením alebo vraždou.prípadne obe dokopy.bohužiaľ.a nechcem aby si sa k tomu vyjadrovala a odpisovala mi na toto
@kenjiden nakoniec nič... jeden bol ženatý a stretli sme sa len kvôli tomu, že ma chcel spoznať a s tým druhým som bola ešte niekoľkokrát, ale nesadli sme si vôbec povahovo
no jasne, stalo sa to parkrát....dokonca s jedným chlapcom sme spolu chodili nejaky cas....hah, ale ostatné stretká stáli za hovno jeden bol chuj, co mu tlacilo semeno na mozog a mal cudne otazky, druhy bol vacsie dieta -tvrdil ze ma 20 a mal mozno 17 s tretim v pohode boli sme kamosi, casom to upadlo....s dalsim sme kamosi doteraz a uplna pohodicka, aj ked mi uz na druhy den tvrdil, ze ma miluje ale vysvetlili sme si to a doteraz si poziciavame filmy a tak, s dalsim som chvilu chodila a ostali sme kamosi a no a s jednym som si prezila svoje prve totalne zamilovanie, škaredy rozchod a teraz sme ako brat a sestra....
takže vravím, hurá, píšte mi, rada vas spoznam aj osobne
@kenjiden no ako po dvoch dnoch ta tazko bude niekto milovat, to musis uznat....tak som mu jasne vysvetlila, ze je mi sympaticky, ale ja nehladam vztah ani sex a ze mi je symp. len ako kamarat a nech sa rozhodne, co s tym spravi....tvrdil mi este asi tyzden, ze sa proste do mna zalubil, ale ja som vedela z urcitych referencii nieco o nom a nechala som ho vychladnut....a pohodicka
ja sa stretavam len s @camillou a ta, ako vieme, je take dieta prirody, ze net nema. nasiel som ju podla pachu a naucila ma uz vela o rysoch ostrovidoch a medvedoch.
noo.. s večšinou ľudí čo sa s nimi poznám len cez internet si píšem cez skype. Tak by som krátko-stručne povedala že nech si zavoláme s webkamerou. Presvedčila by som sa že je to fakt trebars 14 ročná baba a nie nejaký úchyl a potom v pohode alebo by sme si doholi stretnutie na tábore (tam by snad ziaden uchyl nešiel)
No urobil som to už a myslí si, že keď by ma tá osoba zaujala, tak prečo nie? Som chlapec, takže znásilnenia sa veľmi nebojím a aj tak sa stále stretávam len na verejných miestach a nie v tmavých uličkách mesta
@cicinqa "ja som vedela z urcitych referencii nieco o nom" - vysvetli.
kto ti čo povedal o ňom.hm.ja si o ľuďoch utváram vlastný názor a nedám na reči aké o nich kolujú.pretože niekedy z človeka spravia špinu len preto že je proste lepší ako ostatní
a ako si ho nechala vychladnúť?zavrela si ho do mrazáku?
@sibell810 a bolo by jedno aká by bola medzi vami diaľka?
@kenjiden no sem som zaparat nechcela, ale ok, napisem to skratene....zivot ma naucil, ze bez vetra sa ani listok nepohne, takze nazory ludi na niekoho si vypocujem (netvrdim, ze ich hned beriem za svoje), ale podla toho, co mi povedia viem asi priblizne, co si na nom vsimat viac a ci mali pravdu....
konkretne: vraveli, ze on je zalubeny kazdy tyzden do nejakej inej a vacsinou dievcata vyuziva - dala som si na to pozor a skutocne, cas ukazal, ze to tak je! niekedy treba nacuvat, co sa ti okolie snazi povedat
@sarah_whiteflower to "2x" nezahrňovalo teba, bo s tebou som sa nestretla tak, že sme si to naplánovali a šli sme. Ale s tými dvoma to tak bolo. A neľutujem ani teba ani tie dva exempláre, práve naopak. Len vravím, že vyžaduje to odo mňa príliš veľa nervov a zbavenia a hanblivosti, takže si to v budúcnosti veľmi rozmyslím .
No problém, už som sa tak stretol aj s pár Birdzáčkami, nevidím v tom žiaden dôvod na stres. Berem to skôr tak, že sa teším na to, že spoznám nových ľudí.
už som tak urobila dosť krát, väčšinou po dlhšom písaní, ale aj po kratšom písaní, raz som bola dokonca tk vonka, že 5 minút som si s tým človekom písala, po piatich minútach navrhol že príde a za dvadsať minút som už s ním bola vonka neviem, ale je vo mne dosť velký exhibicionizmus, ale na toto som sa trochu bála, ale nemala som prečo väčšinou to vzíde dobre, len asi dva razy sa mi stalo, že som proste nevedela čo si s tým človekom povedať tak ale, za tie dve nevydarené stretnutia, je nič oproti tomu čo som vdaka ostatným získala z jedného som mala svoju prvú lásku a z druhého som mala vyše dvojročný vzťah
Už som tak tiež spravila viackrát a vždy to bol fajn človek. Ak mám z neho dobrý pocit a už som videla fotku, tak sa pokojne stretnem.
Čítala som už veľa prípadov, ako niekto takto narazil na úchyláka, ale zväčša v teen časopisoch. Mám taký pocit, že mne by sa to nemohlo stať. Som príliš podozrievavý človek.
@cicinqa "bez vetra sa ani listok nepohne" - stačí ak niekto znenávidí tú soobu a je jedno z akého dôvodu.a vtedy má strašnú radosť z toho keď očierňuje jeho meno a navymýšľať sa dajú aj také veci ktorým by si uverila skôr ako pravde.
hm.takže sa nesnažíš pochopiť prečo sa tak správa,stačí ti že to o ňom niekto povie a ty čakáš na jeho chybu.
zjavne si nepochopil o com pisem a ja mám čil opicu a fakt sa mi nechce ti to vysvetlovat znova
proste si to precitaj este raz a vsimni si tam podstatnu vec ,,akoze nazory ludi na niekoho si vypocujem (netvrdim, ze ich hned beriem za svoje),....." na chyby vsak necakam, v podstate mi je to u prdele, vzdy ked sa nieco posere, tak sa mi aj tak potvrdi, ze ludia obcas dobre vedia co hovoria.....
nebola to len jedna osoba, boli to viacere osoby a nemali dovod ho nenavidiet
s clovekom, ktory niekoho nenavidi sa nedokazem bavit a urcite mu neverim - pravda má vždy dve strany, z kazdeho uhla vyzera inak a v dobrej viere je podla kazdeho ina....
a btw, nehovor respektive mi nepis, ze sa o nieco nesnazim, ked ma nepoznas!! ty vies hovno o co ja sa snazim a o co nie a len pre tvoju info, pochopila som, preco sa tak sprava a preto sme ostali kamarati, kapiš to?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
a mohla byť anketa.
ano
inak ostávam pri tom, že nie, ja sa cudzích ľudí bojím. a hanbím sa
(Ale inak to bol jeden z dvoch ľudí, s ktorými som sa takto stretla)
@kikhuska002 nevideli ani na fotke
@sarah_whiteflower to je fajn že máš aspoň "akú-takú istotu, že ma neunesie na trh s bielym mäsom" na nete sa dá dosť predstierať a bársjaký fake vie nahovoriť babu na stretko.potom to končí únosom,znásilnením alebo vraždou.prípadne obe dokopy.bohužiaľ.a nechcem aby si sa k tomu vyjadrovala a odpisovala mi na toto
@narazuvzdornaa tak sorry
@luc.ka ešte si sa s nikým nikdy nestretla cez net?
@nataly005 a ako to dopadlo?
ale všetky stretnutia boli príjemné
takže vravím, hurá, píšte mi, rada vas spoznam aj osobne
okrem toho - s jedným teraz chodím a ďalší je ako moj brat
@stenatko No čo, hááá?
jedine ak tak v demenci zien.
nie,nestretla
a za seba - ano, stalo, a sme super kamarati
kto ti čo povedal o ňom.hm.ja si o ľuďoch utváram vlastný názor a nedám na reči aké o nich kolujú.pretože niekedy z človeka spravia špinu len preto že je proste lepší ako ostatní
a ako si ho nechala vychladnúť?zavrela si ho do mrazáku?
@sibell810 a bolo by jedno aká by bola medzi vami diaľka?
konkretne: vraveli, ze on je zalubeny kazdy tyzden do nejakej inej a vacsinou dievcata vyuziva - dala som si na to pozor a skutocne, cas ukazal, ze to tak je! niekedy treba nacuvat, co sa ti okolie snazi povedat
no skratene to nebolo :p
Čítala som už veľa prípadov, ako niekto takto narazil na úchyláka, ale zväčša v teen časopisoch. Mám taký pocit, že mne by sa to nemohlo stať. Som príliš podozrievavý človek.
plus snažím sa byť na nete a v skutočnosti rovnaký aby z toho neboli zbytočné komplikácie...
a ak by som si s ním fakt velmi dobre rozumela
tak hej
@kokinka @mirkova @sarah_whiteflower and so on.. pomozte mi
@cicinqa "bez vetra sa ani listok nepohne" - stačí ak niekto znenávidí tú soobu a je jedno z akého dôvodu.a vtedy má strašnú radosť z toho keď očierňuje jeho meno a navymýšľať sa dajú aj také veci ktorým by si uverila skôr ako pravde.
hm.takže sa nesnažíš pochopiť prečo sa tak správa,stačí ti že to o ňom niekto povie a ty čakáš na jeho chybu.
a ako ťa využil?
@ikuto ty sa o to musíš snažiť?wau!
zjavne si nepochopil o com pisem a ja mám čil opicu a fakt sa mi nechce ti to vysvetlovat znova
proste si to precitaj este raz a vsimni si tam podstatnu vec ,,akoze nazory ludi na niekoho si vypocujem (netvrdim, ze ich hned beriem za svoje),....." na chyby vsak necakam, v podstate mi je to u prdele, vzdy ked sa nieco posere, tak sa mi aj tak potvrdi, ze ludia obcas dobre vedia co hovoria.....
nebola to len jedna osoba, boli to viacere osoby a nemali dovod ho nenavidiet
s clovekom, ktory niekoho nenavidi sa nedokazem bavit a urcite mu neverim - pravda má vždy dve strany, z kazdeho uhla vyzera inak a v dobrej viere je podla kazdeho ina....
a btw, nehovor respektive mi nepis, ze sa o nieco nesnazim, ked ma nepoznas!! ty vies hovno o co ja sa snazim a o co nie a len pre tvoju info, pochopila som, preco sa tak sprava a preto sme ostali kamarati, kapiš to?
hawk! boze praskne mi hlava :/ džízs krajst