mám už tretiu babu z bidrzu. Tak hádaj som birdz kasanova, v tunajších vodách som šťuka , muhehehe
ale teraz vážne, nikdy to nedopadlo zle. bol som aj spoluorganizátorom jedného s najväčších stretiek autoteamu bidz v BB. A niekedy by to chcelo chatu. good idea
ak myslíš stretnúť niekoho vonku cez net ako na "rande" tak to nie ale ak stretnúť ľudí čo poznám cez net tak sa jedná asi o +-150 ľudí a stretnutie prebiehalo najviac v Česku
strela xx krat, vsetko dopadlo paradne , nestretla by som sa s niekym o ktorom mam pochybnosti ,ze by mohla nadist ta trapna "chvilka ticha" takze u mna n1 x)
@hetfield neodrbávaj, napríklad mňa si stretol cez birdz
@marttina máme už aj nejaký termín na "varím, varíš, varíme" ???
no a k téme... áno stretla veľmi veľakrát a spomínam si len na jedno stretko, ktoré nedopadlo podľa mojich predstáv a aj to nebol birdzák, lebo s birdzákmi len samé dobré skúsenosti mám
@drejka tak ja som z nikoho casnicku nespravil najskor to bolo tak, ze ja s martinou by sme varili, a ty, aby si sa nenudila, by si nam dolievala pohare takze tu nehovor, ze som ta casnickou spravil
Aj keď sa s niektorými už nestretávam a zažila som i slávne - neslávne ohováračky za chrbtom, každé stretnutie bolo zaujímavé a mnohé z nich mi aj niečo dali S niektorými (s ktorými som sa už dlho nestretla), by som sa rada stretla znova a ujasnila si pár vecí a ospravedlnila sa Asi len toľko.
Pozajtra s kamoškou z Lučenca, čo sa poznáme len z netu a minulé leto som sa stretla takto so šiestimi babami Ako fajne, všetko je to iné ako cez net, len u každého ma prekvapil výzor, predsa len je to čosi iné ako fotka. Až na niektoré trápne minútky, ked nebolo o čom rozprávať...toto nemám rada :/ Ale inak dobrá sranda
len 3x prvé stretko dopadlo divne, druhé bolo fajn no mohlo byť aj lepšie (doteraz sme v kontakte) a tretie bolo superskvelé a ten človek sa stal v podstate môj dôverník a naj kamarát
2x. So @sarah_whiteflower sa doteraz vídame a proste vyšlo to super. A druhý dotyčný je teraz jeden z mojich najlepších priateľov a totálne mi sadol. ale neoznačím ho tu, bo bude namyslené hovado
Ale inak.... nerada praktizujem stretávky cez net a robím to len výnimočne (viď 2 prípady) a nehodlám sa to zmeniť
Stretla 3x. Prvý raz s kamarátkou ktorá nebýva až tak ďaleko ale spoje do Komárna sú strašne na kkt. Tak sa navštevujeme aspoň cez prázdniny. Potom s jednou babou z Čiech sme sa stretli raz na koncerte, ale len sme sa pozdravili a tak, bo tam bolo strašne veľa ľudí a nevedeli sme sa k sebe dostať. A naposledy som sa zoznámila s kamarátkou cez fb cez spolužiakov status a no problemo.
ano, samozrejme že som v tomto smere opatrná a tak som si dotyčného trochu oťukala nejaký čas po ,,čete" a určitej dobe sme sa stretli a dopadlo to tak že sme spolu už asi rok a máme sa veľmi radi
stretla .. chodili sme spolu rok a sú to fajn spomienky .. dalelj som cez net spoznala zopár kamošov a jednu úžasnú osôbku pri ktorej od vtedy ako sme sa stretli trávim takmer každé prázdniny joo a ešte s jednou slečnou čo mi je ako sestra pri mojej ukecanej povahe sa ešte nestalo že by hociaké stretko dopadlo zle ja mam s touto formou zoznamovania len dobre skusenosti (klop klop)
veľa krát a teda 1x to bolo asi pred 3 rokmi ale dopadlo to strašne keďže chalan došiel s frajerkou ale tak oľutoval to a teraz už tretí rok keď ma stretne tak mu slinka steká...hold, smola. posral to. 2x som sa stretla tiež pred 3rokmi s jednou babou a s ňou som doteraz v kontakte a keď je čas tak aj skočíme na pivo pokecať 3x som sa stretla tiež v to isté leto a s tým chalanom som doteraz najlepšia kamarátka, stretávame sa a každý deň sme v kontakte, fakt najlepší kamarát a najviac čo mi mohol POKEC dať. pfuu a potom ešte veľmi veľa stretnutí , s niektorých bola láska, z iných len také "jednorazovky" ...ale neľutujem , každé stretnutie mi niečo dalo..aj tie zlé v podstate z 15 boli 2 zlé ? v pohode štatistika
SKORO som sa raz stretla...ale dedošiel .........ále ešte by som sa bola stretla s jednou osobou a tou je @antifunebracka .......inak sa s nikým z netu zo zásady nestretávam! ..toto sú výnimky! ...
@antifunebracka ...jeden odtiaľto ...on bol super... už sem nejak nechodí.......a vtedy vraj zaspal...hm.................................héj? tak poď s nama na dovolenku takú extra narýchlo last minute ...
@mayben nee neviem, nebolo by to asi vhodne a kam to pojdete? inak so sesterkou na mna nechod, pokial viem, nie som to spravne pohlavie pre nu skor nieco v SR zorganizovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
@martinna noo hento stretko veru, to sa tesim
Ale dalej to pokracovalo len s par ludmi.
ale teraz vážne, nikdy to nedopadlo zle. bol som aj spoluorganizátorom jedného s najväčších stretiek autoteamu bidz v BB. A niekedy by to chcelo chatu. good idea
a preco riady umyvat chces ? ale napapame sa, ved pozri ako sa vie varit !
@depropex kto je ta 1, o ktorej neviem?
a povodne som sa chcel aj umyvaniu riadu vyhnut, ale nakoniec tak marttina (alebo drejka ) rozhodla, ze nemozem len tak necinne sediet
@blacktears oo super
@marttina veru podumame nad tym
A ešte to mám na pláne, muhaha.
A inak hej, stretol, neraz.
@majussska deal !
@drejka ok nemala
@marttina máme už aj nejaký termín na "varím, varíš, varíme" ???
no a k téme... áno stretla veľmi veľakrát a spomínam si len na jedno stretko, ktoré nedopadlo podľa mojich predstáv a aj to nebol birdzák, lebo s birdzákmi len samé dobré skúsenosti mám
@marttina tak nech sa to čím skôr podarí
ja tuviem povedat aj bathoricku (stetku birdzu (mozno aj dve ) )
Ale inak.... nerada praktizujem stretávky cez net a robím to len výnimočne (viď 2 prípady) a nehodlám sa to zmeniť
@tenario to ma ženy tak počastovali
a raz to bolo stretnutie na pár rokov...
Moja mamka by povedala, že som predposratá
a väčšina dopadla ok, tri boli uplne že super mega parádne
Ale ináč áno, cez birdz s pár ľuďmi