Čiastočne.. môj kamarát a bývalý spolužiak, pričom asi nás spojila práve hudba v prvom rade. Ale zas on úplne asi nepočúva to, čo presne úplne aj ja, lebo ja počúvam aj takú všehochuť a on teda skôr rock, staré kapely aj staršiu hudbu, pričom mi to aj sedelo a vyhovovalo. Podobne aj jeho frajerka vtedy, s ňou som sa tiež celkom hudobne zhodol a bývali to kedysi dobré párty na izbe.
Najväčšiu zhodu mám asi s kolegyňou o ktorej presne viem, ktorú pesničku v rádiu mám dať hlasnejšie a keď sme sa raz dohodli, tak som spravila zoznam pesničiek asi na 3 hodiny a každá jej vyhovovala ale aj tak to je možno 40% z toho, čo počúvam ja
ja rada počúvam hudbu, ktorá ma zaujme textom. a mám rada piesne v rôznych jazykoch, a väčšinou takú tú “telenovelový hudbu”, niečo, čo má dej a väčšinou sú to také romantickí tragické veci a musia sa dať dobre spievať. napríklad milujem talianske pesničky preto, ako znie ten jazyk, napr. Tiziano Ferro, milujem španielske telenovelovky od Natalie Oreiro, francúzsku Lara Fabian, anglickú som kedysi dosť počúvala Lanu del Rey a teraz Odeszu, ruské piesne mám rada od Aly Pugačevy.. Ukrajina, Maďarsko, Nemecko, Slovensko,všetky krajiny majú zaujímavý jazyk a zaujímavé pekné piesne, ktoré sa mi páčia a rada si ich spievam
Myslim si ze ak clovek nie je zamerany fakt len na jeden specificky styl tak neni sanca aby stretol niekoho kto ho ma uplne rovnaky. Ak si rad vypocujem hudbu od ludoviek cez pop, punk, hardbass, rap a dalsich milion stylov tak proste nemozem stretnut takeho cloveka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Максим Фадеев - Гугуша