Čaute, je tu niekto kto má s tým skúsenosti, ako sa príhlasiť aj ako to prebieha?
Lebo uvažoval som o vysokej škole v Číne alebo Japonsku - v angličtine, nie po čínsky. Chcem vedieť, ako a do akej agentúry mám ísť alebo ako si tám nájsť školu ktorá učí v
@Petoooooooooooo aj ja by som strašne rád šiel do číny študovať, len problém býva aj s vízami ...a tie školy, och, akože dobré sú , veľa ťa naučia, toľko, že si to ani nezapamätáš, ale od rána do večera si v škole
Tiež som chcel ísť ale ja do Číny nechcem ísť jedine do Japonska Na YouTube pravidelne pozerám videá od dievčaťa ktorej YouTube channel sa volá "Sharla in Japan" ona je z Kanady a išla študovať do Japonska a točí videá tak z bežného života a tak a jak to pozerám tak uplne sa mi to páči tam v Japonsku všetko také iné zaujímavé ..
Aj som si čítal článok od nejakého týpka čo bol v Japonsku na jeden semester a bol v nejakej hosťovskej rodine počas toho štúdia
Aj som našiel rôzne stránky ale všade je to o tom že by museli byť najprv rôzne konzultácie aj s rodičmi a potom skúška z angličtiny či vôbec by si sa dohovoril aspoň po anglicky a tak... neviem možno to tiež skúsim až na Vysokej zatiaľ budem zlepšovať svoj Japanese Language Skill pozeraním na anime
@6 njn to je pravda čo som čítal o Japoncoch tak vraj majú ešte aj úplne málo prázdnin a veľa klubov a tak po škole majú čiže bežný deň na strednej v Japonsku že aj do 4 v škole sú a potom väčšinou ešte doma sa učia čiže majú minimum času na chodenie von a tak
Táto škola, ževraj je full v angličtine a dosť jednoduchú anglinu ževraj majú a zas ani tak moc tam nenaučia, skôr tam máš dosť času na výlety a učenie sa čínštiny » ev.buaa.edu.cn/...
@petooooooooooooo mam najskôr zlý počet o-čok ale nvm.
Takže takto v číne je to hardcore, ako poznám týpka, ktorý na UK bol na čínskych štúdiách a teraz je v shanghaji v rámci toho ale on tam viac menej len kultúru a jazyk študuje.
V Číne sú vysoké školy nehorázne niečo, kdežto i ked je to tak ako @kittan vraví tak tie kluby nie sú povinné a pokial nie si overachiever tak nemusis sa zapisovať a zúčastnovať všetkého čo sa ti odporúča.
Zdravim Vas vstekych. Kde do Ciny a co hlavne by ste mali zaujme studovat? Inac len tak mimochodom Cinske Univerzity patria medzi velmi kavalitne a vela znich sa da studovat aj v Anglictine. Medzi najkvalitnejsie patria; Beijing University, Fudan University, UIBE a zopar dalsich. Viac info na www.chinastudy.eu . Inac termin na podanie prihlasok pre September 2014 skoncil minuly tyzden?
V CIn eje celkovo 400 univerzit ktore su akreditovane pre prijem zahranicnych studentov na studia.S vizami nie je problem len je potrebne sa dostat na skolu co moze byt dost obtiazne ale nie nerealne. Dostat stipendium je tazsie do Ciny. Do Japonska je to skro realne. Do Ciny bolo stipendium aj minuly rok ale iba na studium cinstiny po dobu 1 roka. Na vysoke skoly nebolo aj ked student ktory zacal studovat teda predtym mohol poziadat o grant lebo vela Univerzit tutot moznost ponuka. Rozhodujucim faktorom bolo ako ste dopadli na pohovoroch , ake ste mali do doby podania prihlasky studijne vysledky. Taketo stipendia dostavaju len najlepsie a obycajne to pokryva skolne, ubytko a k tomu okolo RMB 2000 az 4000 na zivobitie. Co na stravu, cestovanie v pohode postaci. ak nejake otazky piste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No neviem či tam učia po anglicky...
Aj som si čítal článok od nejakého týpka čo bol v Japonsku na jeden semester a bol v nejakej hosťovskej rodine počas toho štúdia
Aj som našiel rôzne stránky ale všade je to o tom že by museli byť najprv rôzne konzultácie aj s rodičmi a potom skúška z angličtiny či vôbec by si sa dohovoril aspoň po anglicky a tak... neviem možno to tiež skúsim až na Vysokej zatiaľ budem zlepšovať svoj Japanese Language Skill pozeraním na anime
Takže takto v číne je to hardcore, ako poznám týpka, ktorý na UK bol na čínskych štúdiách a teraz je v shanghaji v rámci toho ale on tam viac menej len kultúru a jazyk študuje.
V Číne sú vysoké školy nehorázne niečo, kdežto i ked je to tak ako @kittan vraví tak tie kluby nie sú povinné a pokial nie si overachiever tak nemusis sa zapisovať a zúčastnovať všetkého čo sa ti odporúča.
» www.jpss.jp/en/univ/english...
šak pohľadaj také školy, určite nejaká bude mať To ty tam chceš študovať, nie ja