Ahoj!
Chystám sa na stužkovú môjho priateľa. Chodíme spolu skoro 3 roky. Nepoznám žiadné jeho spolužiačky a spolužiakov. S jeho rodičmi sa moc nemusím-od začiatku ma nemajú v láskne. Neviem si predstaviť ako to bude a este som veľmi žiarliva
ak máš pocit, že mu tam budeš skôr na príťaž a budeš ako jeho obojok tak to tam radšej ani nechoď podľa mňa..
ja som bola na frajerovej stužkovej, ale s tým, že som tam mala spolužiačku(tiež bola partnerka) a v podstate s polovicou jeho triedy chodíme na chaty a tak takže všetkých poznám, čiže som nebola naňho úplne naviazaná a bolo to tak fajn, hlavne to má byť jeho večer a on si to má užiť, tak nad tým porozmýšľaj no...
Bavili sme sa o tom on ma pozná aká som. Veľmi chce aby som tam šla. Hovorí že tam budeme spolu ale zase nedá sa všetko presne naplánovať a ja tam ostanem sedieť ako blba sama :/
Ak máš jazyk a vieš po slovensky, tak sa tam preboha už s niekým dáš do debaty. Ja som na stužku zobrala frajera z Nemecka, to bol pruser, sedel tam celý večer sám ako idiot, nikto sa s ním nerozprával. Ty nemáš predsa žiadne bariéry tak si ich nevytváraj
ja som na moju stužkovú zobrala môjho ex a on taaak skvele zapadol do party a to sa s mojimi spolužiakmi tiež dovtedy nepoznal.....ale rodičov sme tam nemali...
treba opiť všetkých a potom budú ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som bola na frajerovej stužkovej, ale s tým, že som tam mala spolužiačku(tiež bola partnerka) a v podstate s polovicou jeho triedy chodíme na chaty a tak takže všetkých poznám, čiže som nebola naňho úplne naviazaná a bolo to tak fajn, hlavne to má byť jeho večer a on si to má užiť, tak nad tým porozmýšľaj no...
treba opiť všetkých a potom budú ok