o rok mam stužkovú ale celé to začínam organizovať už teraz a je to všetko na mne pretože moji spolužiaci su neaktivny a potrebovala by som od vas dobre rady....pomožte mi s hudbou na nastup a ostatnymi vecami
tiež mám o rok stužkovú, ale ja patrím skôr k skupine tých neaktívnych spolužiakov......sálu sme si vybavovali v octobri a povedali nám, že už je neskoro....ale hádam niekde budeme, ale to treba najskôr, no a pozri si nejake stuzkove od kamosov, nechaj sa inspirovat....kdesi som cital ze hudba na nastup je dobra bittersweet symphony od verve.. ale ja (prepnuty az az) by som si tam vedel predstavit nejaku carminu buranu od carla orffa...aľe hadam nie si sama na organizovanie, sak spoluzacky treba zainteresovac!!
16.11. som mal stužkovú. Polroka predtým ma naháňali nech vymyslím scénky, celý program. Dva dni pred stužkovou som nemal nič ( však ešte mame dosť času hovoril som im a niektorí psychicky labilnejší jedinci ma už chceli upáliť na hranici) deň pre stužkovou nastal u mna "pretlak" a do školy som už niesol 3 scénky. Potom na mna hodili ece moderovanie celej akce. Nesťažujem sa.
Bol som prekvapený keď ešte teraz celý učiteľský zbor svorne tvrdí, že to bola asi naj stužková okrem ich vlastnej ktoru vtedy videli...som sam so sebou spokojný.
Myr3c: hh skor napis, ze si sa tyzden pred stuzkovou ozral do nepricetna, zabaval kamaratov historkami zo zivota a dostal taky flash, ze si v napisal divadelnu hru a ani si o tom nevedel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nikto sa toho nechyta tak co mam robit? a oni by najradsej nemali stuzkovu ale ja ju chcem tak si ju aj sama zorganizujem
uz vela ludi davalo typ ze bittersweet symphony ale mne to tam stale volako nesedi
ide o to ze vsetci moji kamosi maju tento rok takze ich DVD´s budem vidiet az neskor ale urcite si ich pozriem a budem sa inspirovat
aj dnes idem kamosky kuknut na stuzkovu aj minuly tyzden som bola tak uz sa tesim na ich DVD-ale dik za radu
ak sa tato tema bude rozvijat tak mozme diskutovat az do nasich stuzkovych
Bol som prekvapený keď ešte teraz celý učiteľský zbor svorne tvrdí, že to bola asi naj stužková okrem ich vlastnej ktoru vtedy videli...som sam so sebou spokojný.
PS: cts_w o rok mas co robiť...