@mysteriousmonkey 1 rok a potom vymyslia hru ktorú neutiahne. Dnes je to už také že vývojári si hovoria: Aha najnovší počítač! Urobme hru ktorú nezvládne veď dovtedy bude aj tak nový počítač.
@kovu11 Vieš podla čoho sa riadia vývojári ? Vývojári sa riadia podla toho kde je najviac zákazníkov a najviac zákazníkov sa sústreduje na konzole pretože sú lacné , jednoduché na údržbu a budú pre ne najbližších 7-8 rokov vyvíjané hry , čiže vývojári prispôsobujú hry konzolám . Hry sa downgradujú kvôli tomu že ich konzoly neutiahnu , konec koncov , ide len o to zarobiť . Čiže nie , s novým PC nebude problém o rok , problém bude keď príde nová generácia konzolí , čo bude za x rokov . A ak si myslíš že tá štvorkolka bude fachať bez nejakej mechanickej závady 10 rokov tak si tiež na omyle to motorky/štvorkolky robia , kazia sa .
@mysteriousmonkey a čo si ty mal zo slovenčiny? Čo je toto za módu že nikto nepozná metaforu? Áno preháňam ale úmyselne aby to ľudia ľahšie pochopili. Tiež si pretirečíš lebo hovoríš že ide len o to zarobiť takže vývojári robia hry náročnejšie na počítače aby si ľudia kupovali výkonnejšie počítače. Vývojári z toho môžu niečo mať ak im za to zaplatia tý čo robia počítače. Bol by si prekvapený aký je tento svet prechcaný chlapče. A čo ty hodnotíš PC a štvorkolku podľa toho ako sa kazia? Zober si efektivitu, štvorkolka je užitočnejšia.
@kovu11 Nebudem sa s tebou hádať už len preto lebo tvoj prvý argument bol "čo si mal ty zo slovenčiny" a následne napíšeš "*tý* čo robia počítače" . Ale áno , iste toho vieš už o svete veľa a ako vidím aj o hernom priemysle ,pouč ma prosím .
Ps : Porovnávať štvorkolku a PC sa nedá , a už vôbec sa nedá povedať čo je užitočnejšie , kedže sú to veci úplne inej kategórie .
Skončil si , alebo máš ešte nejaký nezmyselný argument ?
Mám a dáva väčší zmysel ako tvoje argumenty. Nehovorím že ja som dokonalý v slovenčine tak si nedomýšľaj. Veľa ani nie ale určite viac ako ty. Samozrejme že dá len ty nevieš ako, so štvorkolkou sa zabavíš viac, väčšinou je totiž zdravšie byť vonku na štvorkolke ako doma pred počítačom ale to ty asi nepoznáš lebo podľa tvojich argumentov už máš otlačené klávesy na prstoch.
@kovu11 Moja pointa je že by si nemal opravať moju gramatiku keď spravíš tak hrubú chybu hneď v ďalšej vete , len sa tu strápňuješ . Takisto by som ti rád povedal že mám doma 2 motorky ( fotky v albume ) a momentálne si robím vodičák na 125ku , a je to neuveriteľné , ale mám aj 3 ročný herný PC ktorý stále zvláda nové hry na vysoké detaily Ako je to len možné ??? Tak , že som vedel čo si do toho kompu kupujem , a sám som si ho poskladal , rovnako ako som už niekoľko krát skladal motorku po tom čo bola dojebaná a rozobral som motor Neuveriteľné , však ? ... Jediné čo by som ti chcel povedať je , že prestaň hovoriť kokotiny , keď viditeľne o mne nič nevieš , pičuješ jak chorá vrana a aj tak sú to všetko len neopodstatnené svalnaté reči . Čau .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to ma pojeb, co to je za otazku toto...
Ps : Porovnávať štvorkolku a PC sa nedá , a už vôbec sa nedá povedať čo je užitočnejšie , kedže sú to veci úplne inej kategórie .
Skončil si , alebo máš ešte nejaký nezmyselný argument ?