ja mam izbu s mojim naaaajlepsim kamaratom, cez celu stenu mame 5 metrove platno s lanou del rey co je pre vsetkych hosti vzdy zaujimave
inak je dost spatna obcas mame nejake kvety kym neskapu )aktualne sa drzia chilli). no a este mame male svetielka okolo postele a obrazky s tematikou mody.
@1 Ja mam taku strasnu, ze mi je niekedy az smutno z nej Chcela by som hlavne biely/uplne tmavy nabytok, biele steny, vsetko uplne jednoducho zariadene a hned by to bolo lepsie
Pred dvoma rokmi sme sa sťahovali, tak som si spravila izbu podľa seba, teda v rámci možností.. Všetok nábytok je biely, okrem klavíru, ktorý je skoro čierny, vstavaná skriňa sivá, dve steny levanduľovo fialové (ok, vyzerá to ako ružová), dve biele, záclona moskytiérová a pár doplnkov fialových/ružových. Mne sa tu páči Celkom vtipne to vyzerá, vzhľadom na moju neromantickú povahu..
Teraz k tvojej otázke- musíš si nájsť, čo sa ti páči Farba, kus nábytku (hlavne prosím aby bol kombinovateľný!) alebo celkový štýl.. Bachni si niekam tie svetielka ako majú skoro všetky mladé američanky, vyzerá to dobre
Konečne mi naši idú kúpiť ten veľký Beatles obraz na stenu A neviem ti to opísať, mám ju zelenú So svetielkami na okne a chystám sa oblepiť si skriňu ale nemám tlačiareň :/
A ešte by som chcela stojan na keyboard, dala by som si ho tam kde mám tepu (takú pásikavú, zeleno-žltú) len akosi našim sa nechce na mňa míňať toľko peňazí.
A stojan by mi bodol, aby som mala kde kresliť, na stole je to dosť na hovno, ale ten by sa mi nemal kde vocpať
ja mám izbu ladenú do takého skôr provensálskeho štýlu do biela, oživuje mi to tu veľký plagát klobučníka z alice in wonderland a zrkadlo na ktorom sú omotané svietiace kvety.. je to krásne :3
najradšej na svojej izbe mám veľkú nástenku pri posteli (kde mám zoznam dní týždni a pri ne si pripisujem, čo kedy mám urobiť a potom to odfajkuvávam a prepisujem z pondelka na utorok a takto celý týždeň ) a písací stroj.. a knihy kam sa pozrieš
izbu mam dost exotickú....nesmú tam chybať kaktusy, rôzne farby kvetov a hlavne mam po stenach povešanych kopu obrazkov a inych zvlaštnych výtvorovv....jednoducho potrebujem nejaký útulný priestor
tak ja mám podľa feng shui ale moja izba by sa ti nepáčila, pretože mám všade knihy, všade obrázky z animovaných seriálov, na stene mám nápisy a hlášky z filmov, steny sú červené, aj posteľ aj koberec a tak dalej
ja mám izbu s 3 sestrami :ehm: a ten môj kúsok s ktorým si môžem robiť čo chcem je moja malá skrinka a priestor pri a nad posteľou a všetok priestor využívam na plagáty takže to vyzerá asi tak že nad posteľou- hokejisti, na skrinke plagáty obľúbených skupín alebo spevákov a už chcem vlastnú izbu a toho sa asi nedočkám
nepaci sa mi drevo a mam ho pozehnane v izbe a jedine co je mi po chuti je moj zaves namiesto skrinovych dveri. normalne mam povodne skrinove dvere dane dole a namontovali sme hore garniz, prestrihli napoly latku na prikryvanie postele a zavesili na haciky a uplne super sa to otvara konecne. lebo ono totiz tie dvere boli odjakziva take zle, robil to moj dedko ako prvy pokus, dalsie sa vydarili...no a ked som uz dospela tak to neni take bezcitne znicit jeho dielo, lebo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak je dost spatna obcas mame nejake kvety kym neskapu )aktualne sa drzia chilli). no a este mame male svetielka okolo postele a obrazky s tematikou mody.
Teraz k tvojej otázke- musíš si nájsť, čo sa ti páči Farba, kus nábytku (hlavne prosím aby bol kombinovateľný!) alebo celkový štýl.. Bachni si niekam tie svetielka ako majú skoro všetky mladé američanky, vyzerá to dobre
Tu mám... neviem, hlavné je, že tam je posteľ, skrine a zbierku plyšákov
A ešte by som chcela stojan na keyboard, dala by som si ho tam kde mám tepu (takú pásikavú, zeleno-žltú) len akosi našim sa nechce na mňa míňať toľko peňazí.
A stojan by mi bodol, aby som mala kde kresliť, na stole je to dosť na hovno, ale ten by sa mi nemal kde vocpať
ale teraz mam trocha inak nabytok
najradšej na svojej izbe mám veľkú nástenku pri posteli (kde mám zoznam dní týždni a pri ne si pripisujem, čo kedy mám urobiť a potom to odfajkuvávam a prepisujem z pondelka na utorok a takto celý týždeň ) a písací stroj.. a knihy kam sa pozrieš
trochu bordel