mám asi 2-3 mesiace a ako na každých topánkach sa mi vnútri derie päta, ak chápeš čo myslím... a ešte ako kráčam a topánka sa an istých miestach zohýna tak tá guma na boku sa odlepuje v tých miestach...
Ale ináč som s nimi mocne spokojná, sú to len obyčajné plátené ale asi sú čarovné, lebo nikdy mi nepremokli ešte, aj keď pršalo mocne
@sveter to s tou petou sa robí aj mne... nechápem prečo... či som mala vansy, powery... ale vraj je to preto, že si tenisky neobuvam obuvakom ako by sa mali, ale len "prstom" ak vieš čo myslím
vydržia dlho, nekúpil som ich síce ani raz, keďže je to lacná značka, ale kamarát ich nosil pár rokov a potom mi ich ešte daroval a ja som ich nosil na telesnú a skatovanie ďalšie roky... a myslím že sa u mňa doma ešte váľajú. Čo do dizajnu, tak ten asi donekonečna nevydrží, ale kvalita to určite bola.
Btw dávam prednosť značke Fallen, keďže nie je jednoduché to tu zohnať, objednával som ich a mám ich druhý rok a nejavia známku opotrebenia. Ešte stále vyzerajú ako nové... (malé doporučenie)
Ja som si kúpila prve v máji a keby sa o nej starám (umývam) tak by vyzerali ako nové.Ja v nich chodim všade,do lesa na stanovačky,behať v dažni etc. a stale držia perfektne + su maximalne pohodlné
kvalitné sú, mám jedny asi 4roky a okrem vydratej peny na päte držia parádne, sú to také tie kožené masívne skejtové klasiky. Keď natrafím na nejaké čo mi padnú do oka isto kúpim zas
áno, sú kvalitné mám ich možno dva roky (kupované boli v rakúsku,nie na svk) a sú v pohode, aj keď ich nenosím stále keďže radšej flip flops teraz..ale asi každý kto vans má by si vans kúpil zas
Asi pred tromi rokmi som ich dostala na Vianoce. Vôbec som ich nenosila, skončili v koši. - Boli mi veľké a nepáčili sa mi (na chalanovi by sa mi páčili).
Sú kvalitné a aj pekné (ale skôr len na chalanoch). Ja zostávam verná zn. Nike (zatiaľ)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale ináč som s nimi mocne spokojná, sú to len obyčajné plátené ale asi sú čarovné, lebo nikdy mi nepremokli ešte, aj keď pršalo mocne
ináč vansy sú dosť kvalitné podla mňa
Btw dávam prednosť značke Fallen, keďže nie je jednoduché to tu zohnať, objednával som ich a mám ich druhý rok a nejavia známku opotrebenia. Ešte stále vyzerajú ako nové... (malé doporučenie)
a suhlasim aj s komentom vyssie,falleny su tiez kvalitne
min. roku som si jedny kupila a mam ich doteraz a vyzeraju stale skvele
(niektoré prežili aj zopár koncertov a žijú ! )
Sú kvalitné a aj pekné (ale skôr len na chalanoch). Ja zostávam verná zn. Nike (zatiaľ)