samozrejme, že nie som súdená za to, keď niečo spravím na nejakom mieste, kde o tom nikto nevie ako keď spravím niekde niečo, kde o tom niekto vie a kde sa to nesmie, nie?
@ohavnost @stalingrad1000
skôr som to myslel tak že napríklad v práci použiješ nadávku na šéfa a máš problém, pritom keď túto istú nadávku použiješ na nejakého kamaráta tak problém to nieje. Čiže ide o to miesto.
Taktiež každá krajina ma svoje pravidla kde rovnaké zločiny sa súdia inak. Tak som to myslel.
Skôr ide o osobu, kt. niečo spravíš ako o miesto. Napr. keď zastrelíš prezidenta tak dostaneš doživotie a keď nejakého cigána tak to budú brať ako službu štátu.
@karbyhokonstanta
zas až tak vtipne to nieje tak ako ti to pripada .... niekde v telke som už videl miesto kde za vraždu nič nehrozí, bohužiaľ neviem kde to už bolo....
Napríklad obyčajný oheň, nie je trestné keď si spravíš ohnisko niekde na obyčajne lúke. No ak to spravíš v chránenej oblasti tak máš problém. Čiže nie sme trestaný za oheň ale za to kde ho spravíme.
@mirecmr Prepáč mne to vtipné prišlo,možno len kvôli tomu že som to pochopil zle,napísal som čo si o tom myslím ja tak inak to je všetko ...ale však nech si už videl bárs čo nič ti neberem
myslim si ze je to blbost, alebo minimalne absurdne zjednodusenie. nesudia ta za to kde sa cin odohral ale posudzuje sa skutkova podstata cinu vzhladom k výkladu litery zákona,pravidla atd
@mrchozrut
a prečo brať všetko zložite a s tisíc pravidlami okolo toho ?
čo je na tom čo som napísal absurdne a blbé ? odôvodní to ...
neber to ako útok ani nič len rozvíjam diskusiu...
ale tu nejde o to že do úvahy sa berie to kde si to spravil a podľa toho sa vyberá trest... ale o to že to čo je v jednej krajine trestné v inej byť nemusí...
neboj sa aj keby si mi to tak napísal tak tu na birdze beriem ľudí s rezervou a nemyslím si o sebe že som blbec ...
nemusíš ma ukľudňovať, stačí ak odôvodníš svoje tvrdenie, veď keď niečo napíšeš tak by si si mal stáť za tým nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@2
@3
prečo nesúhlasíte ? odvodnite to...
@stalingrad1000
skôr som to myslel tak že napríklad v práci použiješ nadávku na šéfa a máš problém, pritom keď túto istú nadávku použiješ na nejakého kamaráta tak problém to nieje. Čiže ide o to miesto.
Taktiež každá krajina ma svoje pravidla kde rovnaké zločiny sa súdia inak. Tak som to myslel.
zas až tak vtipne to nieje tak ako ti to pripada .... niekde v telke som už videl miesto kde za vraždu nič nehrozí, bohužiaľ neviem kde to už bolo....
a prečo brať všetko zložite a s tisíc pravidlami okolo toho ?
čo je na tom čo som napísal absurdne a blbé ? odôvodní to ...
neber to ako útok ani nič len rozvíjam diskusiu...
ale tu nejde o to že do úvahy sa berie to kde si to spravil a podľa toho sa vyberá trest... ale o to že to čo je v jednej krajine trestné v inej byť nemusí...
sudia na za to co sme spravili tam kde sme to spravili.
nemusíš ma ukľudňovať, stačí ak odôvodníš svoje tvrdenie, veď keď niečo napíšeš tak by si si mal stáť za tým nie ?
Ale iba v niektorých situáciach.