POmozte kamaratovi .. mam kamarata co ma na skole reputaciu ze je kurvoš, a chce ziskat jedno dievca... ako by mal? aj ho to dost uz serie ze kazdy si onom to mysli , hlavne ked dievcata mu to hovoria... pomozte prosim : co ma robit?
ale on ju mozno ani nechce naozaj, len ju stresne chce ziskat ale ona ho podlmna nechc koii tomu ze sa onom hovori ze aky je, a nehce sa mu dat ? ci ako to mam poweedat ako ju ma presvedcit ze neni taky?
tak ale ked ona sa mu tak strasne paci, a chce ju velmi ... a moyu byt aj milion ,ale teraz chce tuto a nezbavi sa toho kymju nebude mat jooj len uz je zufaly . ten moj kamos hej?
vies co si myslim? ze nema sancu. ta baba proste vie ze je "balic".. a mal ich uz zopar, cize nechce byt dalsou v poradi na zozname a tiez mu neveri, aj ked jej vravi ze ju NAOZAJ chce a LUBI, neveri mu lebo si mysli ze su to len dalsie z jeho kalerabov. Hold, to je nevyhoda balica...
MOZNO, ak sa mu podari v spravnej chvili silno emocionalne "podotknut" ze urobil chybu s tym ze si namotal toklo dievcat, a ze uz neche len sex a podobne. Proste uz vyrastol a chce normalny trvaly vztah (najlepsie ked by bol nasalat s 15 promile lebo ludia si myslia ze opity hovoria pravdu (povecsinou)... ale tak odhadoval by som to tak na max 15% sancu na uspech. a k tomu ak je ta baba "slusne vychovana" tak aj menej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nadruhu stranu z sa podla man z toho nerobi taka veda ... ked ho chce ziskat tak ho ziska, ked sa jej aj on paci
MOZNO, ak sa mu podari v spravnej chvili silno emocionalne "podotknut" ze urobil chybu s tym ze si namotal toklo dievcat, a ze uz neche len sex a podobne. Proste uz vyrastol a chce normalny trvaly vztah (najlepsie ked by bol nasalat s 15 promile lebo ludia si myslia ze opity hovoria pravdu (povecsinou)... ale tak odhadoval by som to tak na max 15% sancu na uspech. a k tomu ak je ta baba "slusne vychovana" tak aj menej...