Myslíte si že je normálne keď po 5 rokoch vzťahu s mojím priateľom mu moja takmersvokra začne rozpravať o tom že takú nevestu ako ja si nepredstavovala a ani ma ako nevestu neberie? Bez toho aby počas tých 5rokov nieco naznačila, povedala. Každé narodenin
No dobre ale mne ide o to že ked sa snou najbližsie budem musiet stretnuť, čo bude pravdepodobne onedlho,tak čo mam povedať? mam sa tvariť, že o ničom neviem alebo jej nieco povedať???
Michaela1a1... ved normalne sa s nou porozpravaj. Ze preco zrazu taky obrat....
To mas dobreee...ty sa s buducou svokrou aspon poznas.... Ja neeee... v maji ma caka premiera u nich doma... teeeda bude sranda... Dufam, ze z toho vyviaznem v pohode Lebo partner je o daco (9rokov) starsi.... a akosi si jeho rodicia predstavovali niekoho starsieho ako ja... teda okolo tej 26-28... a neeee cerstva 21. Xi xi xi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
To mas dobreee...ty sa s buducou svokrou aspon poznas.... Ja neeee... v maji ma caka premiera u nich doma... teeeda bude sranda... Dufam, ze z toho vyviaznem v pohode Lebo partner je o daco (9rokov) starsi.... a akosi si jeho rodicia predstavovali niekoho starsieho ako ja... teda okolo tej 26-28... a neeee cerstva 21. Xi xi xi....