Mám taký eine kleine problem..(proste problém ) vždy keď cvičím alebo sa namáham to je jedno tak ma strašne začne svrbiť celé teľo.. celý sa musím škrabať a tak.. napr. dneska som skoro umrel lebo som cvičil na stacionárnom bicykli a tak ma to svrbelo,
fuu najskôr sa ohol, môže to byť tým že sa nadmerne potíš a keď sa pot skontaktuje s chlpkami tak ti to poštekli pokožku tak skús nejaké žiletky, krémy a malo by to byť ok
@frodo2 to je urcite volaka alergicka reakcia. Skus obmedzit volake alergeny napriklad na aspon 2tyzdne mlieko a mliecne vyrobky ak nepomoze, tak potom pokracuj a skusaj ine.
alebo kozna + alergologia ale tam vacsinou ani nebudu vediet co ti je a len budu typovat a povedia ine mydlo a podobne...
no ľudia, ja keď behám (proste keď sa namáham), strašne ma začne svrbieť hlava, ani neviem prečo. a to sa umývam každý deň, takže si rozmyslite čo poviete
to aj ja je to len od potu... treba to len vydržať a nemyslieť nato... po tréningu sa osprchuj a je to v pohode ale počas cvičenia s tým nič nespravíš bohužial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo kozna + alergologia ale tam vacsinou ani nebudu vediet co ti je a len budu typovat a povedia ine mydlo a podobne...
a zvolím aj @1 aj tohle by mohlo zabrat