ahojte, na slovensku sa v lekarnach zacala ppredavat tabletka po.....ja som neni za nechraneni styk, ale myslim ze ak sa stane nehoda s kondomom, tak je to fajn, nie?? este s nou nemam ziadne skusenosti, nikdy som ju nepotrebovala ale rada by som vedela c
stiji okolo 400sk a je to podla mna ta posledna sanca teda ked uz fakt je po tom lebo ti to na taky pol rok pekne dodrbe organizmus a dokym sa vratis na stare kolaje to bude chvilu trvat
jj ja si tiez myslim ze je to len posledna moznost, keby sa fakt stalo, a bala by som sa..tiez som o tom citala ze to nie je na bezne uzivanie a ze len fakt vynimocne..hm a jedna 400sk ...to je fakt dost, ale stoji to podla mna zato, ked uz nemas inu moznost, ako sa potom mesiac bat, ci to dostanes...
tysh....len?? to ma aj guma vacsiu, nie?? ale zas si myslim ze keby sa niekedy nedajboze stalo ze dievca niekto znasilni alebo tak tak su asi jedine vychodisko..nie?
A ak ju zoberies az na treti den.... sanca, ze zaberie je asi tak 40%... Cize zalezi kedy ju zoberies... najlepsie asi hned po... len si predstav, ze sa ti "nehoda" stane v piatok v noci a jedina lekaren v meste je cez vikend zatvorena.... pruser co???
Ish: akoze to si dobru blbost zadrel...ziadna z tych atk neobsahuje ani jeden hormon kt. by mal zapricinit podobny ´´zjav´´..problem je len v tom ze narusi nejaku tu harmoniu...
Nikdy nemas 100% istotu... a to ze ti to uplne znici organizmus je pravda,poznam jedno dievca,ktore dlho nemohlo otehotniet,ked uz chcela, len kvoli tomu,ze dlho uzivala tabletky proti pocatiu...
A to ze je to posledna alternativa...Ludia, kedy sa uz naucite prijimat aj zodpovednost za svoje konanie?
Ish: co sa tyka toho,ze je volne dostat aj v lekarnach...je KOPEC naozaj vela lekarni kde kupis aj antikoncepcne tabletky bez predpisu...uplne v pohode....
ale baby to naozaj prehanaju a jedia to jak lentilky...treba si uvedomit ze fakt ide o poslednu moznost(resp predposlednu )
hmm no ked je rec o antikoncepcii... ja veim je to viac menej najspolahlivejsia vec na thu.... ale aj tak co ked niekto v buducnosti bude chciet mat decaaa.... hmm nooosom dakdee citala ci pocula ci neveim co.... degenerovane budu.. neni preto lepsi kondomcek?
ahojte tak ja som mala prilezitost uz taku tabletku uzit...stoji to presne 24 eur a nejake drobne...fakt je to len nudzove riesenie ale ked musis tak musis..a kondom nie je vzdy taky splolahlivy...mne sa roztrhol takze si davajte pozor...
ludia spravil som xibu a a mal som sex s kondomom no asi za 20 minut bes kondomu bol som medzi tim curat a nespravil som sa do nej mislite ze je nejka sanca abi otehotnela a mam jej kupit tabletku po ? prosim?
presne ako pise ladyx. treba davat pozor, ale ked uz ina moznost nie je, tak coo uz.... a k tomu niceniu organizmu...vitamin C to iste nie je, ale ked to nie je na predpis, tak to nic strasne nemoze byt. V podstate aj vsetky antibiotika ti nicia telo, aby ti v konecnej faze pomohli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A jo, ta tabletka su uz budzove zadne vratka...posledna moznost...
sa potom necudujte ze vam brada narastie,zacnete smrdiet, budete agresivne a proste aj inymi vecami sa budete podobat muzom
A to ze je to posledna alternativa...Ludia, kedy sa uz naucite prijimat aj zodpovednost za svoje konanie?
nebezpecny je prave v tom ze nie je na predpis a je mozne sa k nemu volne dostat v lekarnach..
ale baby to naozaj prehanaju a jedia to jak lentilky...treba si uvedomit ze fakt ide o poslednu moznost(resp predposlednu )
a tabletka pomohla...nemala som ani 1 z neziaducich ucinkov,ale tie stresy za to nestoja...
od vtedy som zavisla na HA-
Iba ESCAPELLE.. Tam je jedna tabletka (nie 2) ale rovnako vela hormonov. Dosť veľká šleha na organizmus ženy..
Fakt by som to do seba už NIKDY nedala.. Svinstvo.. Ale keď musiš tak musiš