Ja tiež tabletky veľmi neodporúčam..podľa mňa tabletka možno pomôže (na chvíľu) ale v skutočnosti aj veľa zhorší...keď nebudeš vedieť zaspať skús výjsť na 15 minút von z izby v ktorej spíš poriadne si vyvetraj a vypi za pohár teplého mlieka s medom ...a keď už toto nepomôže tak skús aspoň 100 brušákov
mala som aj ja jedno také obdobie, že som nemohla spávať, ale tabletky som rozhodne nezvažovala. niektoré sú hodne návykové a aj tak pravú podstatu neriešia.
skúsila som radšej špeciálny čaj z lekárne a ono to postupne prešlo.
a teraz už ľahám do postele tak unavená, že zaspím za 5min.
možno diazepam...ale je návykový neodporúčam brať lieky...súhlasím s tým,že sa treba poriadne unaviť,vyhýbať sa kofeínu a všelijakým energetickým nápojom
@iginkoo ja som sa v noci dost casto budil a nemohol sm potom zaspat, v lekarni mi dali tabletky sanasaon, je na nejakej bilinkovej baze, sice mi to nepomohlo zaspat, ale ked som uz spal tak mi to ten spanok udrzalo a nebudil som sa
tie tabletky stoja 2,77, aspon ja som tak platil, je ich tam 20, a maju sa uzivat 2, 30 min pred spanim, ale ja som si daval 4
ja by som ti odporucila inu alternativu ako tabletky, niektore su dost navykove a mohol by si mat dalsi problem jak si odvyknut..napr. taky caj skus sa spytat v lekarni..tiiez som mala tento problem a riesila som to cajom a pomohlo...tak sladke sny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
skúsila som radšej špeciálny čaj z lekárne a ono to postupne prešlo.
a teraz už ľahám do postele tak unavená, že zaspím za 5min.
a ked je to chorobne tak zajdi za lekarkou
tie tabletky stoja 2,77, aspon ja som tak platil, je ich tam 20, a maju sa uzivat 2, 30 min pred spanim, ale ja som si daval 4
nie hned do seba džgať nejaké tabletky