Ahojte, toto fórum je hlavne pre neplnoletých
Vedia vaši rodičia o tom že fajčíte? Keď ste vonku, snažíte sa niekde zašiť keď si chcete zapáliť alebo nie ? Nebojíte sa, že vás uvidí niekto, kto pozná vašich rodičov a pod ?
ako ja toto inak vôbec nechápem.
ľudia z našej školy sa skrývajú ako kkti po ceste domov aby si mohli zakúriť ale to že chodia denne zafajčení jak kone domov im neprekáža. ako niekto, kto si myslí, že denne fajčí a rodičia o tom nevedia musí byť úplný jebko alebo má úplne ignorantských rodičov.
to, že ti mamka nepovie, že to vie ešte neznamená, že to nevie.
Mne to tak príde, že u nás každý neplnoletý fajčí aj na verejnosti, rodičia a učitelia o tom vedia a nič s tým nerobia. Damm it, veď moji spolužiaci fajčia rovno v triede elektronickú cigaretu.
pozri, pokiaľ nemusíš vašim to nehovor. U mňa to bolo tak, že mi mama našla krabičku v rupsaku. Ale povedala mi len to : aby som sa snažila prestať fajčiť ak som do toho spadla.Ja to nerobím pre to aby som sa rajerila ale keď mám napiču náladu potrebujem to. No jasné že jej nebudem fajčiť pred ksichtom neznáša to. počkám si, keď nieje doma, zašijem sa niekde alebo v noci si zapálim zopár, potom sa osprchujem a je to oka
ta ja sa nebojím že by ma niekto bonzol lebo fajčím len úplne neverejne sa zašijem...
inak keby si zapálim kdesi keď čaká na bus tak aj tak ma nikto nebonzne kto pozná mojich rdičov lebo ma ani nespozná
@marjy77 elektronická cigareta sa nefajčí, ale vaporizuje (nie je tam žiadny dym, len para) a nie je škodlivá. naozaj nie je (ale nevaporizujem elektronické cigarety)
@marjy77 naozaj nie je, viaceré štúdie sa snažili dokázať škodlivosť ved tam ani nie je nič, čo by mohlo škodiť. je tam roztok glycerínu s nikotínom. a nikotín je síce návykový (podobne ako kofeín - káva), ale nie je škodlivý. ked robili laboratorne testy na myšiach a porovnávali tie, ktoré dostavali pravidelne velmi vysoke davky nikotinu (simulacia tuheho fajčiara) a tie, ktore nedostavali žiadny nikotin, tak po dvoch rokoch medzi tymito skupinami neboli žiadne rozdiely...okrem toho, že tie s nikotínom boli o niečo chudšie, lebo nikotín znižuje chuť do jedla. aj preto niektorí (hlúpo) začínajú fajčiť, lebo chcú schudnúť...
@asceticjunkie A napadlo Ťa že je to len reklama, aby predajcovia zarábali? No tak či onak nepatrí to nejakým sopliakom do huby a najlepšie je oblúkom sa tomu všetkému vyhnúť.
@sveter zaujimava generalizacia, ale vies preco nasi nevedia, ze fajcim? lebo ked chodime s kamaratmi von, ideme do podnikov kde sa fajci. a mam konstantne napachnute oblecenie. cize tam tazko zistis ci je to len z podniku alebo z toho ze fajcis
@ssnehulienka :ehm: tiež si vyššie písala, že si zápáliš len občas, nie že fajčíš denne pol krabičky.
a akože mne osobne je jedno či niekto fajčí alebo nie, ja si tiež asi tak 5 krát ročne zapálim, len nerozumiem celému tomu "naši to nesmú vedieť!" ako keby to škodilo rodičom a nie tebe...
hej a moja mamka napríklad vie rozoznať či je niekto zafajčený alebo fajčil
Ja som sa "skryvala" asi do sedemnastich, s tym ze mi pravidelne prisli na to, ze fajcim a mala som z toho zle. Skryvala v tom zmysle, ze som nechcela aby ma nasi videli, ale od takych 16tich som uz normalne fajcila ked som sla po ulici a tak, uz to nebolo take ze by ma hned niekto bonzol keby ma videl. Ani som neriesila ci mi smrdia ruky alebo tak.
No a od stuzkovej to uz bolo take ze sa normalne doma vedelo ze fajcim ale este som si nedovolila pred mankou alebo tak, ale v priebehu takeho polroka som zacala uz aj s mankou fajcit, kupovala mi cigarety ked som nemala a tak. Uz vedela ze si asi nepomoze no
@marjy77
1. nenapadlo, veda je veda. práveže sa za každú cenu aj vlády, resp. EÚ na jednej strane a aj tabakoví výrobcovia na druhej snažia dokázať, že e-cigarety škodia...majú na tom obrovský záujem, ale nepodarilo sa im to a vzhladom na zloženie e-cigariet (nemá tam čo škodiť, viď môj príspevok vyššie) sa im to ani nepodarí.
2. prečo sú to "sopliaci"?
3. prečo im to nepatrí do huby, keď to neškodí? oveľa "horšie" (úvodzovky preto, lebo e-cigarety nie sú zlé) sú napr. sladené nápoje a celkovo sladkosti.
@antifunebracka čože ? Ja som neni žiadna pička. Po prvé, keď si idem zafajčiť tak si dám 4 cigarety a to možno raz za 2 tyzdne ked idem s kamoškou vonka. Ja nemam potrebu to nejak preháňať ako dnešné 13 ročné pi*e, ktoré chodia po meste s cigaretou v ruke a chlastajú sa .. Ja aspoň nechodím v 10. rokoch najebaná. Nič o mne nevieš tak láskavo nesúď
@djveva to co viem mi staci na to, aby som vedel, ze si picka mas 15 rokov, nemala by si este ani vediet, ako cigareta vyzera a nie fajcit 10 cig mesacne. trapas
@antifunebracka nestaraj sa do mňa dobre ? Mne je jedno, aký máš na to ty názor. Aj tak to každý vyskúša a kto nie, tak jeho problém. Ja to mám hlavne preto, že môj otec aj mama fajčia skoro stále a ja sa tomu neubránim každý deň. Bohužial, nechcem s tým nič robit a ani nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ľudia z našej školy sa skrývajú ako kkti po ceste domov aby si mohli zakúriť ale to že chodia denne zafajčení jak kone domov im neprekáža. ako niekto, kto si myslí, že denne fajčí a rodičia o tom nevedia musí byť úplný jebko alebo má úplne ignorantských rodičov.
to, že ti mamka nepovie, že to vie ešte neznamená, že to nevie.
inak keby si zapálim kdesi keď čaká na bus tak aj tak ma nikto nebonzne kto pozná mojich rdičov lebo ma ani nespozná
a akože mne osobne je jedno či niekto fajčí alebo nie, ja si tiež asi tak 5 krát ročne zapálim, len nerozumiem celému tomu "naši to nesmú vedieť!" ako keby to škodilo rodičom a nie tebe...
hej a moja mamka napríklad vie rozoznať či je niekto zafajčený alebo fajčil
No a od stuzkovej to uz bolo take ze sa normalne doma vedelo ze fajcim ale este som si nedovolila pred mankou alebo tak, ale v priebehu takeho polroka som zacala uz aj s mankou fajcit, kupovala mi cigarety ked som nemala a tak. Uz vedela ze si asi nepomoze no
1. nenapadlo, veda je veda. práveže sa za každú cenu aj vlády, resp. EÚ na jednej strane a aj tabakoví výrobcovia na druhej snažia dokázať, že e-cigarety škodia...majú na tom obrovský záujem, ale nepodarilo sa im to a vzhladom na zloženie e-cigariet (nemá tam čo škodiť, viď môj príspevok vyššie) sa im to ani nepodarí.
2. prečo sú to "sopliaci"?
3. prečo im to nepatrí do huby, keď to neškodí? oveľa "horšie" (úvodzovky preto, lebo e-cigarety nie sú zlé) sú napr. sladené nápoje a celkovo sladkosti.