Mne osobne je to jedno, ale podla mna su cele ti statusy na nic. Najma preto, lebo je to slabo chranene. Niekto pise blogy, zapaja sa do fora, ma profil a je na dobrej ceste a niekto sa rozumie len trochu do pc a za den je z neho hviezdicka birdzu...A takych pripadov som tu uz videla nemalo.
to sa mení. Keďže tu nemôžu byť všetci hviezdy a megahviezdy, tak sa hranice zvyšujú. Kým sa k nejakej dostanete, bude zase vyššia, tak sa prestaňte snažiť o veľké tituly. Aj tak to nevypovedá o obľúbenosti užívateľa.
ja som stale kliciace semienko dakedy ma to trapilo ale zistila som ze je to na nic lebo ako vravi @blademaster sme len ty *obycajny birdzdaci* a pokym s nikemy nechodis tak sa ti to nepodrai vysvihnut vyssie alebo pokym si ta niekto neda na link do webky
@35 a co by si prosim ta chcela s 97 prihlaseniami? nikto ta tu nepozna a chcela by si byt nejaka megahviezda? ja som bol este pred mesiacom tiez semeno a bolo mi to uplne jedno.. a je mi to jedno aj teraz
@36 nooo ta to si sa trosku esekol lebo som videla ludi kory maju prihlasenia aj 350x a su stale na dobrej ceste taze nwm nwiem ako sa to potom aaav a:? a po 2. ja necem byt megahviezda ja som sa len pridavala do fora a NENAZNACOVALA som ze cem yt oeco viac !! ta citaj poraidnejsie
@38 citujem: dakedy ma to trápilo. Logicky z toho vyplýva že keď ťa to trápilo tak si chcela mať vyšší titul napr. megahviezda :p
A dá sa to násť tak že si zaznačíte profil čo máte naľavo a ťaháte dole. Úplne naspodku tam máte neviditeľný riadok, keď si ho však zaznačíte uvidíte to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja by som potreboval vediet kolko je z kvietka na hviezdicku
@12 su na nic ale tak to sa treba stazovat u adminov .. my "obycajni" birdzaci to neovplyvnime
150 na dobrej ceste
600 kliciace semienko
1200 kvietok BIRDZu
1800 mala hviezdcika BIRDZu
3000 stredna hviezdicka BIRDZu
5000 hviezda BIRDZu
7500 velka hviezda BIRDZu
10500 megahviezda BIRDZu
Ale to uz davno neplati, teraz je hviezda tusim okolo 6000 a megahviezda 12600, tak treba prepocitat aj tie ostatne
ale aj tak .. kde sa udavaju tie cisla ?
A dá sa to násť tak že si zaznačíte profil čo máte naľavo a ťaháte dole. Úplne naspodku tam máte neviditeľný riadok, keď si ho však zaznačíte uvidíte to.