Náhodou, Veľkú noc začínam milovať Tie vodné bitky s retardovanými kupačmi (bez urážky) sú celkom sranda Hlavne keď máte tú výhodu, že máte pripravené tri vedrá a ste na balkóne.... Dakto ide
ja som mala veľkú noc už minulú nedeľu ...a čo sa týka dneška,vodovodný kohútik ma zradil a "šibači" (ako si oni hovoria ) majú smolu.. som zamknutá na dva zámky
Velka noc su fakt jedine sviatky, co ma odjakziva nebavili, ako maleho ma vobec nebavilo behat s korbacom v ruke a teraz tieto dni vnimam len ako dni, kedy je vsetko okrem kostolov zatvorene.
a jemi totak jedno len ma sere ze nemozem dlho spat a musim stavat kvoli oblievacom ... a ano mala som len 4 ale tak zas vie to nastvat ked sa prezleciem a o 5 minut zas.. ale uplenmi je jedno tento sviatok pretoze ja som len rada ze som doma ale zas keby nebola taka zima a neprsalo len teraz predposledny den zacne svieiti troska slnko uzasne!
no tak ako všetky dni úžasné až na dnešok lebo dnes prišli aj takí chalani, čo som ich nikdy v živote nevidela a hodili ma do sprchy no OMG, ale ako celkom boli pekní, no šibali ako idioti, ale aj tak stokrát lepšie než byť v škole a písať písomky...
@v3nty čo som spozoroval tak v M3 ich je podstatne väčšia koncentrácia jak v kapitole a v izbe som sedel svojho času , potom som skúsil čo je to *dance* a už nesedím, teda nie keď nemusím
hej bavia ale ... aj v kurvení som už asi staromódny...
@depropex ani v kozli v MT niesu také až ale pocuvat "dlouháá noc" to ozaj neee to je tak na hasicku party...
Kurvicky v ministry ja to robim tak že si davam shuflle dojdu nejake picki kumne tancovat chvilu pozorujem, podom odídu prec lebo ja si ich akoze nevsimam ak sa dovtedy neskurvia zniekim iný (zvycajne 2-3hodky tak potancujeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
inak pracovne :/
šak som pred piatimi minútami vstávala
kukni štvrtkové tam som ja , idem kuknúť teba
(biele triko)
nakraji zozadu zas
no jasné že som ťa nenašiel keď si tam len ako krovie
ja som tiež tančil tak zo 4 hoďky, až som mal pluzgiere na nohách
a naozaj mi nejde do gusta hudba typu "tuc tuc tuc"... zato v kapitole, tam tančím až kým všetci nezdechnú lebo ja neprestanem
Ministry je jeden z naj klubov na SR Kurvy kurvy to ta musí baviť
hej bavia ale ... aj v kurvení som už asi staromódny...
Kurvicky v ministry ja to robim tak že si davam shuflle dojdu nejake picki kumne tancovat chvilu pozorujem, podom odídu prec lebo ja si ich akoze nevsimam ak sa dovtedy neskurvia zniekim iný (zvycajne 2-3hodky tak potancujeme
shuflle ja preferujem štýl casanova