55lienka: ja by som povedal, ze ty si aj aj. aj pichas (ihlou spoluziacky alebo aj mna)aj letis (v oblakoch) a sem tam mas aj bodky - jebaky a dakedy je ich aj 8
55lienka - - no moja krasna to bude tym ze ten clovek zazil dobu ked este tety vyvarali plienky v hrncoch a sušili ich na balkonoch.... rešpektuj jeho mínusy a hladaj na nom niečo pekne
Nie, odpoviem mu: to auto nie je žiadnej farby, lebo je biele. A neviem, prečo keď niekde poznamenám, že biela a čierna nie sú farby, ľudia sa proti tomu začnú búriť, veď ja som to nevymyslela, je to proste fakt a vy na tom nič nezmeníte.
Biela je farba, ktorú oko vníma v prípade, že z daného smeru prichádza svetlo všetkých farieb. Jej opakom je čierna, ktorá vzniká, keď do oka nedopadá žiadne svetlo. Dojem bielej farby je možné dosiahnuť tiež zmiešaním (tzv. aditívnym miešaním) základných farieb spektra (červená, zelená, modrá), pretože práve na tieto farby je ľudské oko citlivé.
Keď na biele auto povieš že nie je žiadnej farby lebo je biele, čo by si potom povedala o aute ktoré by bolo priesvitné? (Som si vedomá toho že také auto neexistuje, alebo aspoň o tom ja neviem, ale vezmime to čisto teoreticky)
biela proste je farba, pretoze to farba proste je.
nachadza sa vo farebnych skalach? nachadza, to znamena, ze je to farba.
a preco sa cierno-bielemu televizoru nehovori farebny? no asi preto, ze su tam iba 2 farby a v normalnom farebnom miliony farieb, nejaky rozdiel tam je nemyslis? a keby tam bola namiesto bielej zelena, tiez by sa mu hovorilo cierno-zeleny televizor a nie farebny. nieje preto zelena farbou?
Galinka o neexistujúcom priesvitnom aute poviem, že je priesvitné. Peter_piper čierna a biela sú zmesami farieb, nie samotnými farbami. Ty si mňa dovoľuješ obviňovať z pomýlenosti? Zato, že si vyhľadáš "overené" informácie na wikipédii, lebo sám nie si schopný zo svojich získaných vedomostí na to reagovať, ešte nie si múdrejší, ako ja. Veď aj to, že čierno-biely televízor pracuje na inom princípe, ako farebný, hovorí o tom, že sa tá čierna a biela sa nedajú s nijakou farbou zameniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Čiže: Aká je otázka k odpovedi 42?
ale vyuzijem tvoje sluzby, neboj
preco maju zeny daco ine ako my muzi (pohlavne ustrojenstva)
preco nie su vseci obojpohlavny
preco teraz pisem na tu tvoju prosbu
ked sa povie naivita co tym mysli clovek moze to mat viac vyznamov
preco rano ked vzdy stavam a pytam sa co mam robit s tym budikom
prešco si vzdy spomeniem, ze ho mam vypnut
a preco sa furd spamatam rano, ze treba utekat rychlo do skoly
A teraz to pride A preco stale v mojich otazkach bolo pouzivane pismeno a?
pises mi bo ma mas rad aj ked ma nepoznas a nudis sa silne mocne...takze ti ani nic ine neostava..od pocitaca sa ti vstavat tak ci tak nechce....
keby si bol obojpohlavny tak by si asi nepotreboval toho druheho...a pochybujem ze by si chcel byt na vsetko sam...
naivita? no ze si velmi dovercivy a nechas sa ojebat
rozbi budik a nepytaj sa voloviny
nevspominaj rozbijaj!!!
a zabudni na utekanie do skoly....
a pismeno a mozes kludne vynechat pis namiesto neho C
A lopata neviem čom je lopata..nepovedala som že viem šecko
a=c to ck by si nevedelc precitct dckujem
a ty Rockstar toho maleho rockera na mna ani nevytahuj bo zutekam
Si na mna strašne zlá vieš o tom? nevieš o čo prichádzaš
A ty Rockstar nemudruj bo nebude večera!!!
tashiraa,dnes varím ja
Kasko a 55lienka - to by bol incest,nie nie
Joooj neviem zlatko čo by som si dala...niečo fajnučke...take čo nezašpinime postel...poleješ ma čokoladou?
a čo tak už ísť do spálne?
Kasko a lienka tu budú mať súkromie
Ale no budem ta setrit.
Tashira moja otazka cislo 2? preco mame takeho jebnuteho ucitela v skole, ktory neviem pochopit ze je trapny,?
aka bude otazka k odpovedi?
asi tak kasko NECHAJ TO TAK..
tak sa chodte teda zabavit
Alebo sa mýlim?
Ale veď keď sa ťa niekto opýta akej farby je auto a ty povieš bielej tak čo ty na to?
(wikipedia)
nachadza sa vo farebnych skalach? nachadza, to znamena, ze je to farba.
a preco sa cierno-bielemu televizoru nehovori farebny? no asi preto, ze su tam iba 2 farby a v normalnom farebnom miliony farieb, nejaky rozdiel tam je nemyslis? a keby tam bola namiesto bielej zelena, tiez by sa mu hovorilo cierno-zeleny televizor a nie farebny. nieje preto zelena farbou?
mas to nejake pomylene
z ktorych farieb sa teda sklada biela?
aj fialovu ti dokazem zmiesat a tiez je to farba, do pici sak logika nepusti