Som to len tak letmo videla niekde, to co za chobotov bolo? O___o som myslela, ze tento region je privelka dedina aby sa tu daco take stalo a hovno, neni.
a bude to ešte horšie, dnes sa už nikto nikoho a ničoho nebojí, demokracia, ktorú si každy vysvetuje po svojom...
po troch rokoch ich pustia na slobodu po odpykaní polovice trestu..
a možná, že aj skvôr ak medzitým zlegalizujú vraždy, dnes je v tomto svete už všetko možné
no horsie je ze si praveze nic nedojebali daju im 5 rokov mozno ani to ne ... skurveny svet toto proste ziadna spravodlivost ani nic podobne neexistuje ... a inak nechapem ako ho mohli obaja zabit jednym bodnutim ?
@zajkousko síce som to blokovanie ešte neskúšal, keďže ťa mám ako svojho blížneho rád, ale počul som, že funguje len na tvoje vlastné veci, že pri blogoch/komentoch/podobne sa mi zobrazí že nemôžem komentovať lebo si ma kresťansky bratsky blokol
ale diskusií (ktoré nie sú tvoje, aspoň) sa to netýka
@barky neviem a nedojebali život? vlastne nieee, oni si ho predsa len skrášlili, určite túžili po tom niekoho najebaní zajebať a potom ísť do lochu šuflovať análiky pravdu máš môj
@barky neviem prečo všetci hejtujete ten nadpis, ako by som ich ja ľutovať.. ako malé deti naozaj.. keď už sa má na čom dojebávať topic, tak birdzáci vyliezajú von a preto je tu 50% komentov úplnych pičovín, hrajúcich sa na niečo vtipné ale príde mi to skôr trápne.. ale keď si vy natom masturbujete, tak príjemnú zábavu prajem
ja sa za svoju vieru nehanbím a som šťastný, preto ma tu nazývate skoro všetci fanatikom...
to čo tu vy prezentuje nemá, ale nemá nič spoločné s Bohom, Boh je láska, Boj je život, Boh je nádej a každodenná potreba...
až toto pochopíte všetci na Birdzi, potom môžte o sebe vyhlásiť, že ste veriaci.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
takto mladi kokoti dojebali zivot by bolo viac fajn
po troch rokoch ich pustia na slobodu po odpykaní polovice trestu..
a možná, že aj skvôr ak medzitým zlegalizujú vraždy, dnes je v tomto svete už všetko možné
si zablokovaný, čo tu hladáš?
ale diskusií (ktoré nie sú tvoje, aspoň) sa to netýka
že sa nad tým pozastavujem, na tomto portály nejde nič ako má, to je vaša vyzitka
no niekde budú mať "pekne" vianoce...
už len ty si v nepohode že takto tú tému nazveš
btw ja som tiež najebaný a dosť často ešte som nemal potrebu niekoho odrovnať
Aj keby som bol neviem ako pod parou tak by som zabiť nedokázal.
a čo, ty si tomu neporozumerla?
dívaj sa na skutky slov a nie na márnosť myslenia nad nepodstatným...
zakladáš si na nepodstatných malichernostiach tohto sveta, pre mňa v živote sú dôležitejšie veci a tým je spása mojej duše.....
ale to ty ako neveriaca nikdy nepochopíš, ale vlastne prajem ti aby si raz prijala milosrdenstvo Božie do svojho srdca....
ja sa za svoju vieru nehanbím a som šťastný, preto ma tu nazývate skoro všetci fanatikom...
to čo tu vy prezentuje nemá, ale nemá nič spoločné s Bohom, Boh je láska, Boj je život, Boh je nádej a každodenná potreba...
až toto pochopíte všetci na Birdzi, potom môžte o sebe vyhlásiť, že ste veriaci.....