Vacsinou tampony a je mi viacmenej jedno ake. Najcastejsie ob, mala som aj naturelly, aj kotexy, aj tie tampaxy s aplikatorom, len tie su drahe na to, ako ich je v baleni malo. Je to fuk, podla mna.
Inac nerozumiem velmi, preco ma niekto v 22 potrebu zakladat forum o tamponoch som cakala, ze mas menej.
Začala som používať pred dvoma rokmi OB a sadli mi takže som iné značky aní neskusala... A slipove vložky používam nie vždy ale keď idem na nejakú dlhšiu cestu tak si ju vždy dám a je mi jedno akú značku. Mala som aj tie Always platinum aj discreet aj všelijaké lacne značky a účel splnili vzdy
Používam OB .. s tými som začala a nemám potrebu meniť značku. tampóny používam vždy, takže žiadne vložky nekupujem. A hentie s aplikátorom mám pocit, že nebudem vedieť použiť, tak sa im vyhýbam
Tampóny používam veeeeeeeľmi zriedkakedy, mávam z nich problémy.
Ale keď už, tak používam Tampaxy, naturelly alebo OB (tie silk touch).
Ak si sa pýtala na tie slipové vložky kvôli tomu, že či si ich dávam, keď mám tampón, tak áno, pre istotu.
Väčšinou naturelly, ale značka je mi jedno, len nech to nemá na to lepenie len nejaký trápny tenký prúžok. Potom to je všade, len nie tam, kde to má byť.
@hexo nie kazda berie menstruaciu ako problem, niektore ani nevedia, ze ju pomaly maju -.-
malovat sa je odkedy problem? pre mna je to nieco, co ma bavi a robi mi radost...a dnes uz malokedy stretnem zenu, co sa maluje, nakolko dnesne zeny asi nemaju zaujem sa upravovat
a to holenie tiez nie je nic strasne, hlavne co sa noh tyka
Ja ked som mala asi 9-10, mi sestra hovorila ze jej spoluziacke sa odtrhla snurka a ona si to vytahovala v skole na wc noznicami. Pdvtedy asi vo mne ostala nejaka trauma z tamponov.
OB su najlepsie, ale su zbytocne drahe. Ja pouzivam prakticky uz len Jessa z DMky, su kvalitne a daju sa kupit za babku ked ma DM vypredaje, cize si vzdy nakupim do zasoby a nepreplacam zbytocne.
a absolutne mi nesadli Kotex s tym ich plastovym cudom, to je na maslu. aj tampony ako take, aj ten aplikator.
Pouzivam tampony Naturella, teraz mam nejake z Lidlu Siempre, obcas Tesco. OB som pouzivala, ale prisli mi zbytocne predrazene...
Slipove-naturella, alebo teraz mam tesco nejake vonave...
@momoglamorous hovor za seba mna tiez malovanie bavi ale holenie noh? No vtedy si hovorim, ze by som bola najradsej chlap lytka epilujem, ale stehna to boli :/ takze ma to irituje ked po jednom dni zase strnisko...co ma nebavi na sexe? predohra s holenim
@emilywolf divny pocit? Pre mna je skor divny pocit, aby som citila ako zo mna nieco vyteka stale, a sledovat, ci som nahodou nepretiekla a podobne pri tamponoch ani neviem ze kramy mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Tampax
Áno
Používam hocijaké z obchodu, rozhodne netreba míňať peniaze na Discreet
Používam skoro vždy len tampóny. Slipové vložky tiež, na noc a preto mi je úplne ukradnutá značka, ale celkom spokojná som s naturellou.
Inac nerozumiem velmi, preco ma niekto v 22 potrebu zakladat forum o tamponoch som cakala, ze mas menej.
mne sú nepríjemné všetky rovnako
ale používam len ob
ale neznášam tie od Naturella (od nich neznášam vsetko)
a..nie, lebo na noc a v prvý deň ich nepoužívam vôbec..
Kotex
Nie
Hocijaké.
Ale keď už, tak používam Tampaxy, naturelly alebo OB (tie silk touch).
Ak si sa pýtala na tie slipové vložky kvôli tomu, že či si ich dávam, keď mám tampón, tak áno, pre istotu.
Väčšinou naturelly, ale značka je mi jedno, len nech to nemá na to lepenie len nejaký trápny tenký prúžok. Potom to je všade, len nie tam, kde to má byť.
OB som skusala a vlastne vsetky bez aplikatora mi nikdy nesli zaviest
Ano
Nepouzivam
A Tampax s tým plastovým zavádzacím monštrom nie, s tým som si raz nepekne ublížila
malovat sa je odkedy problem? pre mna je to nieco, co ma bavi a robi mi radost...a dnes uz malokedy stretnem zenu, co sa maluje, nakolko dnesne zeny asi nemaju zaujem sa upravovat
a to holenie tiez nie je nic strasne, hlavne co sa noh tyka
ak je to možné tak áno
áno, na značke nezálží
vôbec mi nesadli kotex a tampax
väčšinou len tampóny, ak idem niekam na dlhšie a neviem odhadnúť, či budem mať včas prístup na wc tak pre istotu aj vložku (keby náhodou ...)
v podstate hocjaká značka, ale väčšinou always
jak moze niekto dennodenne trepat taketo picoviny, to uz zacina byt protiustavne
žiadne
väčšinou áno
hocijaké
žiadne zatiaľ
striedam to.. ale pohodlnejšie sú mi tampóny
používam, ale je mi úplne jedno aké
Ktoré vám vôbec nesadli ? ria
Používate len tampóny? nie,viac vložky
Ešte by ma zaujímalo baby, či používate slipové vložky a ktorú značku. always vždy
raz som si kúpila takú teskácku pičovinu, lebo som chcela ušetriť na cigy ale už nikdy viac!!
áno
nepoužívam
pohodičke
a absolutne mi nesadli Kotex s tym ich plastovym cudom, to je na maslu. aj tampony ako take, aj ten aplikator.
Ale inak dobrý typ, ako ich zaviesť - po masturbácii vtedy to pekne kĺže a nebolí..
/samozrejme, ja to už nepraktikujem, viem ako na to aj bez toho/
v čom majú muži ťažší život ako ženy ??
Slipove-naturella, alebo teraz mam tesco nejake vonave...
@momoglamorous hovor za seba mna tiez malovanie bavi ale holenie noh? No vtedy si hovorim, ze by som bola najradsej chlap lytka epilujem, ale stehna to boli :/ takze ma to irituje ked po jednom dni zase strnisko...co ma nebavi na sexe? predohra s holenim