od velkosti, a teda od casu ako dlho sa bude robit...aa od toho ci bude farebne alebo nie...aa este od toho ci to bude v nejakom kvalitnom salone, alebo iba v nejakej diere...
Aj tak Ti to iste rodič nedovolí. A mimochodom, od čias, keď si do plienky naložila poslednú fekáliu, ľudia zvyknú používať tzv. "vyhľadávač" namiesto zakladania fór so stupídnymi otázkami.
(Do salónu si sa zrejme hanbila prísť a spýtať sa,že?)
@chiflada : spytala ale toto vsetko je na na nete staci len pozre stranku nejakeho lepsie studia a hned tam mas cenu (ze zavisi od mnozstva pouzitej farby a ci to je len cierne alebo farebne) tiez tam je napisane ze pokial nema 18 tak moze ist do pecka respektive 16 s rodicom (alebo tak nejako) a v neposlednom rade tam ma napisane ze si ma poriadne premyslet co tam chce (nehovoriac o tom ze kazdy normalny a seriozny tater ti povie ze 5rocne tetovanie je najvcsia pixlovina na svete - preco si porizte starsie diskusie tam som to ja spominal minimalne 3krat a to som nebol jediny)
chavez - len pre info moj bratranec mal tetovanie na 5 rokov mal ho tam sice 8 rokov ale teraz tam uz nie je cize to nie je az takla kravina nie? a nechaj ju ved si ho aj tak nemoze dat urobit pretoze podla vsetkeho jej rodicia s tym nesuhlasia ked chce malinke a na zadok
A) farby nie su atestovane taterske farby, cize mozu podrazdit kozu, sposobit alergiu (ovela vacsia sanca ako pri taterskych) a dalsie zdravotne rizika
po case vyblednu najskor jemnejsie detaily, potom zacne vyapavat farba = vo finale budes mat na tom mieste skor cierny flak ako tetovanie
C) ked nevies ci nieco chces, nekupuj si to, tetovanie ma nieco symbolizovat, pripominat a ked to nechces na stalo evidentne nevies co chces a v takom priapade si daj s tetovanim radsej pokoj
PS: viem ze ty sa tetovat nechces ale s tebou sa bavim
11 ok mozem sa mylit ked mal bratranec mala som 6 rokov a ma to na chrbte cize o flakoch nic neviem viem ze mal lebo som sa toho bala ked som bola mala a teraz tam uz nema
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ano zavisi to do velkosti a farebnosti a v dobrom tetovacom studiu ta nepotetuju jedine cez znamych
(Do salónu si sa zrejme hanbila prísť a spýtať sa,že?)
A) farby nie su atestovane taterske farby, cize mozu podrazdit kozu, sposobit alergiu (ovela vacsia sanca ako pri taterskych) a dalsie zdravotne rizika
po case vyblednu najskor jemnejsie detaily, potom zacne vyapavat farba = vo finale budes mat na tom mieste skor cierny flak ako tetovanie
C) ked nevies ci nieco chces, nekupuj si to, tetovanie ma nieco symbolizovat, pripominat a ked to nechces na stalo evidentne nevies co chces a v takom priapade si daj s tetovanim radsej pokoj
PS: viem ze ty sa tetovat nechces ale s tebou sa bavim
od coho zavisi cena ? no ved aj to si mozes pozret v googli ked si taka leniva sa ist spytat do toho salonu
dpc ludia to akoze okrem toho ze sedite za kompom nemozete ani vist von a trochu sa hybat
a ak sa nechystas do salonu de ide len o prachy a tetuju kazdeho,tak to fakt potrebujes mat 18 rokov