nedávno tu bolo niečo také, aby ste sem capli najšpatnejšie tetovanie, aké ste videli....teraz by som chcela vidieť, aké je podľa vás to najkrajšie tetovanie
vcelku sa mi páčili stromy na boku, ale asi to nevyzerá až tak dobre v kombinácii s oblečením alebo plavkami... raz som videla takú malú púpavu, tá bola fajn a ešte sa mi vcelku páčia také rockabilly style rukávy a v podstate ani hviezdičky by neboli zlé, keby ich už nebolo priveľa, už som sa ich trochu prepozerala.
jednoznacne toto: a kto to videl vacsie (neviem to najst v rychlosti) tak chape preco. neskutocny portret, hlavne ten jazyk. zhivko je proste hviezda. ale taterov co robia vynikajuce kerky je vela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale najkrajšie tetovanie je podľa mňa, nejaký nápis na zapästí.
a kto to videl vacsie (neviem to najst v rychlosti) tak chape preco. neskutocny portret, hlavne ten jazyk. zhivko je proste hviezda. ale taterov co robia vynikajuce kerky je vela.
Veľké krídla sa mi páčia, malé ani nie..
Mna by tak zaujimalo kolko asi stoji take mensie tetovanie, farebne alebo staci aj ciernobiele. Dost uvazujem o niecom takom, len nemam vela penazi
najkrajšie čo som kedy mohla vidieť!