voláte si taxik niekedy aj o deň skôr? aby ste mali istotu ze príde? da sa to vobec? alebo napríklad ze potrebujete ist rano niekde a zavolate mu uz vecer pred tym ....
myslím že sa to dá. raz som v taxiku počula vysielačku kde tá dispečerka hovorila že nejaká pani si na každé ráno o nejakej hodine počas týždna objednala taxik...
ale ja som takúto možnosť nikdy nepotrebovala vždy som si taxi volala cca polhoďku než som potrebovala niekam ísť
áno, určite...ak sa u nás niekto súrne potrebuje ráno v čase najväčšej migrácie ľudí do práce, niekam dostať, tak je istotne lepšie, ak si ten taxík zajedná i o deň skôr... na druhý deň sa totiž nemusí dočkať to tak vyzerá, keď je cesta taxíkom pre ľudí výhodnejšia ako cesta autobusom
@torpedo08 tak to áno, keď máte blbo nastavený cenník a keď sa vyvážaš toľkú trasu rôzne mestá, rôzne taxislužby, rôzne cenníky...treba poznať a i podľa toho sa zariadiť
@lintu no tak tu asi moc ludi taxikom nechodi tak to chcu vyuzit ale ako ja nechodim vobec taxikom raz som isiel aj to teda bol taxikar mimo sluzby ale aj tak chcel 10 euro za to ze nas odvezie par km no co bol nasa posledna nadej na silvestra o 23:00 na pol ceste sme boli pesi a s nakladom a uz sme fakt nevladali ale to bolo pri BA no ale viem ze tu tak stoji taxik z najblizsieho mesta k nam co je ani ne 10 km stoji 10 euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale ja som takúto možnosť nikdy nepotrebovala vždy som si taxi volala cca polhoďku než som potrebovala niekam ísť