D Kto hovori o stazovani sa?!! Mna zaujimaju skusenosti ludi, ktori jednoducho mali plodny zivot (alebo este stale maju) na bizardne, netradicne, narocne, neznesitelne tazke na psychiku situacie.
Clovek, ktory tym presiel a ma nadhlad, vie poradit inym alebo ukazat svoj uhol pohladu
Som velmi zvedavi, co si predstavujes pod pojmom tazky zivot. Pretoze niektori sa idu posrat z toho, ze ich v 15tich necha frajerka a uz sa idu rezat...
Mal som a mam celkom tazky zivot, som aj chory ale vzdy je vychodisko z kazdej jednej situacie, preto sa snazim vytazit zo zivota co najviac. Bez optimizmu s jemnou davkou realizmu to inak ani nejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Clovek, ktory tym presiel a ma nadhlad, vie poradit inym alebo ukazat svoj uhol pohladu
Aj ked, samozrejme, je relativne co je tazky osud...
Mal som a mam celkom tazky zivot, som aj chory ale vzdy je vychodisko z kazdej jednej situacie, preto sa snazim vytazit zo zivota co najviac. Bez optimizmu s jemnou davkou realizmu to inak ani nejde...