mne jake vodopady slin tecu to sa rano zebudim a polka tvare od slin a aj na vankusi este nekedy ked sa zobudim mi este furt tecu a trz jak mam nocny strojcek este viac lepsie ako chrapať ta ni?
hlavne asi ked mam zapchaty nos, tak slintam, ale nie som si isty, ci to fakt s tym suvisi...faktom ostava, ze niekedy aj polroka hadam nespozorujem, ze by som slintal a dakedy zase aj viackrat do mesiaca sa mi pritrafi.
iba ked mi je zima , lebo raz sme zo skoly boli na exkurzii a spali sme v jednej skole v telocvicni bolo to v zime a ti traposi nam ani nezakurili, pod hlavou som mala svoju bundu a ked som sa rano zobudila ako sa trasiem od zimy mala som celu oslintanu bundu inokedy sa mi to nestava iba pri extremne chladnych podmienkach
Minule keď som bol chorý tak som zaspal na maminej posteli . Prebudím sa a celý vankúš mokrý ..normálne som bol prekvapený ešte sa mi to v takom hojnom množstve nestalo
ked spim v svojej posteli tak nie, nepamätam si take..ale ked niekde inde alebo nahle zaspim, parkrat sa mi to stalo..najhorsie je ked sa to stane v dakom autobuse alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
musím si prevracať vankúš v noci niekedy,lebo už niet suchého miesta,tak sa budím
čo už..ja za to nemôžem
ale tak zas nie je to enormné množstvo
hlavne asi ked mam zapchaty nos, tak slintam, ale nie som si isty, ci to fakt s tym suvisi...faktom ostava, ze niekedy aj polroka hadam nespozorujem, ze by som slintal a dakedy zase aj viackrat do mesiaca sa mi pritrafi.
hlavne keď mám také že OMG dreams....