Ahoj Hehe .. Tak ma napadlo , určite každý z vás hral hru Fľaša .. Zaujímalo by ma akú najpríjemnejšiu,zarážujúcu alebo nepríjemnú úlohu alebo pravdu ste niekomu dali alebo od niekoho dostali Hehe Tak dajte nech mám nejaké napady Hehe
Zabalili sme kamaráta do staršieho koberca a pustili dole schodmi , bozkávanie klasika , skákanie cez okno s prvého poschodia , pokresliť spiaceho centropenom , veľa vecí píšem len v norme
Hrali sme to ako prváci na strednej. Začali sme točiť a fľaška sa zastavila. Prvá úloha bola zabiť matikára. Po skutku sa točila znova. Fľaša znova zastavila. Ďalšia úloha bola zabiť fyzikára. Po hodine hrania už nebolo koho zabíjať, ale boli z toho 4 roky voľna. Super hra. odporúčam.
Ked sme to hrali v Norsku v chatke v noci, tak okrem nejakeho toho bozkavania a podobnych zalezitosti som dostal za ulohu vyzliect sa do treniek a prebehnut celym kempom a potom zakikirikat a zahucat (Vstavajte ko*oti) - brat s rezervou poprosim
Inak sme vtedy este dali kamaratovi zjest 3bit a na nu natretu bocikovu pastetu, dost zle,hned to isiel vyblinkat a o pastete nemohol pocut dalsie 3 dni
pffff to mi pripomina tohtorocnu chatu s itsinkou - kopec ozratych najebanych ludi v mojom veku, ideme hrat flasu, ja cely happy a padaju take veci ako "povedz, aka je tvoje najoblubenejsia farba", "vybehni po schodoch" a podobna divocina ô_________ô
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
.
.
inak som nehral nic takeho...
aj v @0 *mi...
Inak sme vtedy este dali kamaratovi zjest 3bit a na nu natretu bocikovu pastetu, dost zle,hned to isiel vyblinkat a o pastete nemohol pocut dalsie 3 dni