Ahojte chcem sa opytat za moju kamaratku ktora uz nevie co ma robiť..mala spriatelom pohlavny styk bez ochrany.. aon sa urobil parkrat na jej ^ (stihol vzdy vytiahnut).. O par minut do nej siel znova bez osprchovania takze bol od semena mohla otehotniet?
Aj keby to bolo zamna je to jedno nie? Cakala som serioznejsie odpovede.. ide O pointu nemienim sa tu natahovat viem svoje chcem len odpoved na otazku.. dakujem
šanca je o niečo menšia ako "priame vstreknutie" ale stále je ... nabudúce aspoň nejaký spermicidný gél ... a teraz šup spraviť tehotenský test (a záleží v akej fáze cyklu to bolo) - ale najlepšie min 10 dní od styku /a možného počatia/ ... skôr to test nezaznamená veľmi
@althinka Test až v deň alebo 2-3 dni po očakávanej mensštruácií, inak to nemá zmysel
@kittyboo ako u koho... by si sa divila. Niektoré ženy sa pokúšajú roky a niektoré otehotnia presne takto ako je napísané v komente @0... šanca je menšia, ale je..
@althinka aha a ked nemala plodne dni? Neviem no ale prejavy tehotenstva ako vela jedenia.. rozlicne chute napuchnute prsia atd atd sa neprejavuju tak skoro po 1-2 tyzdnoch ci áno?
@eemmiikkaaa Ak "kamoška" nemá pravidelný cyklus ako hodinky na plodné dni nech sa nespolieha, ovulácia ti môže prísť pri nepravidelnom cykle veľmi veľmi rôzne...
@4lex@Paulieevans záleží ako rýchlo rastie HCG ... ono niekedy sa zavŕta rýchlejšie Ale minule ma privádzala do zúfalstva jedna baba, ktorá nevedela pochopiť, že dva tri dni po "oplodnení" môže na testy močiť koľko chce ale tých 10 dní je v prípade ak je okolo ovulácie ozaj to minimum ale jj .. ja sama testy ťahám okolo 5-6 dňa meškania
@eemmiikkaaa na príznaky je asi skoro ale každá žena je individuálna ... niektoré dokonca vraj vedia, že sa im "zadarilo" my normálne nie sme veštice a ako ostatné píšu dobre ... vydržať a testovať po meškaní ... a nabudúce nech kamoška nepodceňuje ochranu ak nechce kočíkovať ...
@Kittyboo súhlasím niektorí ani netušia, aké to môže byť niekedy ťažké
@eemmiikkaaa nech sa neplaší .... ale minimálne nech premýšľa aj nad dôsledkami ... potom ostáva len test, ak bude pozitívny, návšteva gynekológa ... a tu už nastupuje aj pomoc rodiny .. psychológa ... a hlavne si zvážiť, či chce byť v tak mladom veku mamou .. či jej má kto pomôcť ... a v neposlednom rade, čo na to "sploditeľ" .. ale najprv nech sa upokojí ... a ak je presvedčená o možnosti , že sa podarilo a je to do 72h po styku .. nech zváži aj Escapelle .. či podobné bariéro
@eemmiikkaaa no nech si urobí test mne meskali kramy urobila som si po týždni test a bol negativny , no kramy stále nikde za týždeň som si urobila ďalší test -pozitívny
veď keď bude pár dní po tak si kúp test (alebo teda kamoška teda), choď k doktorovi.
čo ti to kurva pomôže, že ti cudzí ľudia vo virtuálnom svete povedia, či môžeš alebo nemôžeš byť? čo to je vôbec, že "môže byť tehotná?"
@juliinkaa_ ma dostat 8.aprila približne a dostane .? Aj ked jej budú napr meškať alebo neviem? Ale dostane tak tehotenstvo je tým pádom vylúčene však?
a ak dostane, vždy môže byť tehotná ... niektoré tehotné mávajú prvé mesiace normálny (aj keď o niečo slabší ) cyklus ... nech testuje ... čo iné sa dá poradiť? My ozaj nevieme aká je šanca a aké má chalan odhodlané spermie
Sprav si test,ak ti dničky neprídu tak bež/ nech beži ku gynekológovi,ale radšej sprav sibten test alebo gynekológ a odber krvi a načo máte tie kondómy si ich dávate na hlavy? alebo robíte z nich balonove party?
určite nie, len som zareagovala tak vytočene- vždy ma proste nahnevá, koľko nechcených tehotenstiev vo svojom okolí vidím (a v sakra zlých podmienkach niekedy - že dieťaťa mi je už teraz ľúto) a pritom je to kvôli tomu, že sú hlúpi obmedzenci a nevedia základné veci pri sexe.
@lenuska175 tentokrat musim suhlasit s @willbebetter uplne.. vzdy je to o dvoch.. (snad s vynimkou znasilnenia, ale i to si niektore zeny fakt koleduju - cim to neospravedlnujem!)
a zakladne veci pri sexe su - nesexovat potom sa neda otehotniet.. vsetko ostatne ma mozno mensiu ale ma sancu ze sa to stane..
a ci je to nezodpovedne? nemyslim si.. i v tom veku sa da k veciam postavit celom a riesit to co nastane.. zivot nie je o tom byt zabezpeceny, mat vsetko a priviest dieta.. kolko ludi a akych vyznamych vyrastlo v chudobnych pomeroch pripadne v tazkostiach?
vzdy je to o ludoch a ci sa rozhodnu pre zodpovednost alebo nie..
PS: i tu na birdzi viem minimalne o dvoch ktore to zvladli/zvladaju
A čo takto kurva zavolat gynekologovi a spytat sa ho?.,. alebo použit tabletku po? Skorej než sa narodí další malý nechcený zmrd s napiču životom lebo jeho rodičia nemiesto toho aby si pozor dávali, na Birdzi odpovede hladali sorry za vulgarnost)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Podla mňa si v tom a daj mu meno bonifác.
Bola aj prstíková metóda, alebo si mala mrchu?
@kittyboo ako u koho... by si sa divila. Niektoré ženy sa pokúšajú roky a niektoré otehotnia presne takto ako je napísané v komente @0... šanca je menšia, ale je..
@Kittyboo súhlasím niektorí ani netušia, aké to môže byť niekedy ťažké
čo ti to kurva pomôže, že ti cudzí ľudia vo virtuálnom svete povedia, či môžeš alebo nemôžeš byť? čo to je vôbec, že "môže byť tehotná?"
panenka mária jak dopadla? no jak???
a hrozne by som.dufala v ne-tehotenstvo s tak nezodpovednym clovekom
určite nie, len som zareagovala tak vytočene- vždy ma proste nahnevá, koľko nechcených tehotenstiev vo svojom okolí vidím (a v sakra zlých podmienkach niekedy - že dieťaťa mi je už teraz ľúto) a pritom je to kvôli tomu, že sú hlúpi obmedzenci a nevedia základné veci pri sexe.
a zakladne veci pri sexe su - nesexovat potom sa neda otehotniet.. vsetko ostatne ma mozno mensiu ale ma sancu ze sa to stane..
a ci je to nezodpovedne? nemyslim si.. i v tom veku sa da k veciam postavit celom a riesit to co nastane.. zivot nie je o tom byt zabezpeceny, mat vsetko a priviest dieta.. kolko ludi a akych vyznamych vyrastlo v chudobnych pomeroch pripadne v tazkostiach?
vzdy je to o ludoch a ci sa rozhodnu pre zodpovednost alebo nie..
PS: i tu na birdzi viem minimalne o dvoch ktore to zvladli/zvladaju