hojte, chcela by som sa spýtať či môžem byť tehotná keď som pred mesiacom mala sex s mojim priateľom pre oboch to bolo poprvé a ja som prehltla semeno ... nedostala som menštruáciu a a mávam ranné nevolnosti... veľmi sa bojím.
a teraz vážne vieš o tom že keď plod vznikne tou "hornou" cestou tak má tendenciu sa vyvinúť až 2x rýchlejšie ako plod ktorý vznikol "spodnou" cestou? ... lebo tie žalúdočné kyseliny sú pre dieťa ako živá vody a následne priechod črevami alá tobogan a tie sračky ako voda, čiže aj to prijme to dieťa aby skôr z teba vyšlo
no presne toto som sa aj ja chcel spytat...akoze kazdy mi tvrdi ze to nejde, ale pan farar mi na spovedi povedal ze za smilstvo mi Boh svojou rukou udelil trest, tak tiez som z toho taky zmateny...som rad ze si to tu napisala, tiez mam dost strach teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ľaľa, spoľahlivý zdroj:
» www.lekar.sk/clanky/ako-zist...
a teraz vážne vieš o tom že keď plod vznikne tou "hornou" cestou tak má tendenciu sa vyvinúť až 2x rýchlejšie ako plod ktorý vznikol "spodnou" cestou? ... lebo tie žalúdočné kyseliny sú pre dieťa ako živá vody a následne priechod črevami alá tobogan a tie sračky ako voda, čiže aj to prijme to dieťa aby skôr z teba vyšlo
celá ty ...
Prosím ťa povedz mi...ako sa mohlo semeno, ktoré si PREHLTLA dostať k vajíčku? Bože môj, istotne si tehotná, decko ti rastie v žalúdku.
S prepáčením, ale niektorí ľudia mi prídu maximálne dementní.