mame 3 telky, 4 PC (jeden je uz vyradeny). V izbe mam staru CIERNOBIELU Teslu Merkur. Ide stale prekrasne... az na tu farbu ... ciernobiela neje nic moc, ale je to uz rarita
my doma mame Oravu este klape jak masinka len ovladace sa na nej menili uz asi 3 krat. proste kto mohol vediet, ze ked prehraju fotbalisti oco roztrebe ovladac?
a pocitace sme mali dva a teraz mam iba jeden a je v mojej izba to ako keby sme mali dve telky
my mame 3:stary ciernobiely, farebny s dialkovym (1.taky model) a na ten, ktory pouzivame najcastejsie, nevidim, takze neviem znacku...ale je farebny, s dialkovym a teletextom
My máme doma jeden..Oravu....nie je starý asi 9 rokov má...a v garáži máme dva jeden starý čínsky ten má asi 25 rokov tam nejde obraz ale zvuk je perfektný tak sme ho chvílu mali ako rádio ...a ešte jeden máme po starkých...ten má asi 40 to boli tie prvé ked sa spúšťala televízia
my máme dva, oba majú 9 rokov, prvý je sony a a tomu už trochu jebká, ak to mám presne povedať...no proste pozeráš, pozeráš, zrazu vypne farba, vypne zvuk a potom sa vypne on celý a takto sme prežili vianoce
a potom je to môj malinký v izbe, ten strašne moc ľúbim, je to JVC-cko, a funguje za tých 9 rokov bez jedinej chybičky.
a potom u priateľa doma mám 3.tí telkáč, Panasonic Viera, 106cm uhlopriečka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a pocitace sme mali dva a teraz mam iba jeden a je v mojej izba to ako keby sme mali dve telky
Prvý TESLA - nahovno, lebo je už starý.
Druhý SONY - nahovno, lebo v ňom dávajú samé blbosti.
my máme dva, oba majú 9 rokov, prvý je sony a a tomu už trochu jebká, ak to mám presne povedať...no proste pozeráš, pozeráš, zrazu vypne farba, vypne zvuk a potom sa vypne on celý a takto sme prežili vianoce
a potom je to môj malinký v izbe, ten strašne moc ľúbim, je to JVC-cko, a funguje za tých 9 rokov bez jedinej chybičky.
a potom u priateľa doma mám 3.tí telkáč, Panasonic Viera, 106cm uhlopriečka