moja prva bola docela fajn baba...len mala divne nazory na zivot lebo bola a aj je velka hip-hoperka ...doteraz sme fajn kamosi...a mimochodom vola sa lucia
prvy- mala som asi 5 rokov a bola som v skolke a prvy vaznejsi... mala som 14 vydrzalo to pol roka a bolo to najkrajsie obdobie v zivote.. dodnes na to spominam s usmevom na perach
moj prvý priatel bol taký zavislák na PC a debil.Sme spolu chodili 3 mesiace a potom som vedela že je zavislák na PC a je arogatný (rád nadavá)tak som mu dala kopačky a bol dost nahnevaný a smutný
moj prvy nebol vobec pekny mal dlhe cierne vlnite vlasy a bol to ozran... teraz za triezva mi to pripada nepochopitelne ako som sa s nim mohla dat do kopy
moja prva priatelka a zatial posledna bola super, akurat sme sa k sebe nazorovo nehodili, tak sa to skoncilo...ale ako spieva Para v jednej pesnicke - zle veci sa zabudaju skor
Moj prvý bol dosť hrozný, bol zlatý ale jeden z najnudnejších ludí na svete, stále pracoval a na mna mal čas len občas a aj to večer. No také dosť o ničom. Po pol roku som sa s nim rozišla.
bol trápny a teraz je ešte viac ...ale nie bol v pohode ... a ešte spolu kecáme, ale na mňa nemal čas a bol dosť taký ani neviem ako to nazvať, ale bál sa spraviť prvý krok asi
moj prvy .. byvaly satanista ... inak sme sa spoznali na cirkevnej skole.... cely v cernom chodi .. tmave dlhe vlasy .. metlak ... neskor zacal nosit okuliare ale seknu mu .. teraz sme kamosi .. a najlepsie na tom je ze rozmysla ze sa stane knazom
moj prvy bol skaredy,namysleny a o dost starsi ako ja.bola som proste zamilovana.no ked som sa odmilovala tak som to pochopila.teraz ho obcas stretavam.ani sa nezdravime.a stale je rovnaky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
snad moja orientacia zostane takou akou je...
bola fajn.. vyzerala vyborne..
Co mate neustale s tym no comment?
Btw, moja prva bola, pekna, mudra, sikovna... a po rozchode som prisiel o iluzie