Ja dokážem násjť 100 originálnych vtipov a prisahám,že sa o to kludne postarám ale ak tam ešte raz uvidím tu jeblinu s filakovom a slonom tak ma jebne na zem,že ešte jebne aj susedu podo mnou!!!!
Nejak už je večer, nedopína mi Aky vtip? Začneš dačo že povieš 100 vtipov a skončí to pri tvojom skine (ktorý je síce pekný) ale stále mi nedopína: o čom je vlastne táto diskusia?
@4 pretoze ked pisem tsku tak som tam zazrela psiemnka a myslim ze som videla slovo medved a raz aj e mail tak som myslela ze su tam nejake take somariny ako oznami a vtipy. ci som mimo teraz?
super, nazval by som to reklamou na tvoj profil teda podla pravidiel a ako vidim nemaze sa aj ja si zalozim diskusiu je pekne, ze sa chvalis cudzim perim
Hej priam fantasický, na všetko čo som urobiť som si spomenul o pol desiatej Ale keď som polieval pred pol hodinou tie muškáty na balkóne hviezdy boli pekné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ja som ten vtip este necitala ani raz nejak ignorujem co je tam dole napisane
asi ti nejakú napíšem nech vieš
A bojím sa ťa :´(
niekedy ked odošlete správu ,tak vám nabehne vtip..
Najprv som žila v tom,že sa budu obmienať... ale... on je tam furt ten istý!!!
doteraz som ťa považovala za osobu, čo má nejakú úroveň a dúfam, že toto je len nejaký skrat
Inak ďakujem za vysvetlenie :p
ja som ťa toež považovala za užasneho granda tak si to nekaz
náhodou to nie je skrat.. Vtip ma serie a je mi dobre
proste krááásny svet....
a hm... Uroven?
prosím ťa... načo ti je uroven,ked najväčšia sranda je vždy celkom naspodku
krásny večer,že?
a ta skin dakujem @Midnight ovi.... on je grand
ani jeho webku si však v žiadnom prípade nepozerajte!!!
Plus.. Tomas... : uloha splnená aj s malými bonusmi
Re matus33 muskaty sucks!!! Hviezdy su uaw!!
že mi preskočilo v lebeni kvoli tomu,že ten milučký vtip pod tskami,je stále rovnaký....
dalej s ateším z noveho skinu a titulu...
a
ešte sa vytiešam,že mi je konečne uplne dobre...
(Tuším si idem ľahnúť :p )
Tie vtipy si skoro nikto nikdy nevsimol, btw, nenapadna okata reklama na webku a mse naozaj radi, ze si rada.
World peace