kedysi som mala celkom rada Vansky...sú pohodlné a pekné. ale troška som zmenila štýl takže nosievam skôr také užšie jemnejšie tenisky...nejaké roxy, nike a pod. a na šport...nike, adidas, puma...to je mi jedno v podstate
prvoradý je samozrejme vzhlad...Nike sa mi páčia najviac...ale iba máloktoré si možem kúpiť kedže z ženských velkostí zvačša predávajú max. po číslo 38
zatial len činy som mala a bola som spokojna ako jedine značkove boli John Garfield ale samozrejme ze podla mamičkinho vyberu ..a nelubili sa mi tak tento abo nabuduci tyzden sa chystam si kupiť nove..asi Victory pretoze nedam za tenisky 2tis
no tak podla vzhaldu to moze byt vselijaka znacka...mam oblubenu znacku ROXY-ale teraz momentale sa mi pacia take neutralne...a pacia sa mi POWERky od Baťu...som s nimi spokojna..aj cena sa da..cize pohodka
Co ja viem tiez podla vzhladu urcite.
Fallen,Vans,Adio,Lakai,Etnies,Supra.Cena sa klasicky pohybuje okolo 2800-3000 ale ked su zlavy tak 1500 to si kupim dvoje
VANS ani tak nepozerám na vzhľad, ale hlavne či ich obujem a či sú mi pohodlné. Sú to jedny z mála tenisiek, ktoré mi sedia na nohu. Cena nerozhoduje lebo pri mojej veľkosti nohy (42) by bol asi zázrak nájsť pekné, pohodlné a lacné boty
ziadna kvalita, predrazena cena, ale neskutocne sexi
ADIDAS SUPERSTAR
ziadne tie komercne chujne modely ako s mickey mouse-om, maskacovinou a farebne jak *****. proste klasika
no tak take že pevne tenisky, uznávam Vans, pozerám na vzhľad a cenu (ak sú pridrahé jedny vždy nájdem iné pekné lacnejšie v parndorfe) a ajSketchers majú dobré dizajny, no a samozrejme také látkove vedú Converse
Vans moje krasne cierno-ruzove s hviezdickami a potom este Roxy maju fajne boty,Etnies,Fallen... ale Vansky su srdcovka a vyberam podla vzhladu hlavne... teda aj podla ceny ked mi maminka nechce prispiet na boty
idem byť socka a jednoznačne poviem, že číny z obuvi v maxe za 10€ dva páry oni sú múplne mäkkučké, nemusím sa báť ako pri drahých čínach, že sa im niečo stane a nosím och od skorej jari, až kým nenasneží síce za rok zničím aj šesť-sedem párov, ale to je hádam pri takej cene jedno
ja vzdy kupujem hlavne basketbalovu obuv kedze bball milujem ... ale noo ako na znacku si moc nepotrpim ale ked uz idem kupt znackove tak najradsej NIKE ale teraz si idem kpovat Adidasy... ale naj naj znacka je Jordan akurat su velmi velmi velmi hnusne drahe
Mam Adidasy - nenavidim ich , mam pumy - super imidzovky ale hned boli okopane a podobne, reeboky - s nimi som najviac spokojna a fily - tie moc nenosim a idem si kupit nike , s nimi som byvala vacsinou spokojna...a rozhoduje vzhlad, ale aby zase neboli take ze v nich budem moct chodit len vnutri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Fallen,Vans,Adio,Lakai,Etnies,Supra.Cena sa klasicky pohybuje okolo 2800-3000 ale ked su zlavy tak 1500 to si kupim dvoje
ADIDAS SUPERSTAR
ziadne tie komercne chujne modely ako s mickey mouse-om, maskacovinou a farebne jak *****. proste klasika
ťažké boty
@22snoopy
no nemám ich dlho a v lete prídu na rad číny ale na jar vraj ťažké boty príjemne chladia