Autobusy vybavené klimatizáciou, s teplotou vzduchu 35°C+. Nie je to choré? Podotýkam DPD sa vyjadil tak, že všetky klimatizácie v ich autobusoch sú funkčné a ak nastane nejaká chyba okamžite sa rieši. Je to potom nedbanlivosť šoféra? A vaše skúsenosti ?
Neviem ako u vás ale u nás ked idem z dediny do mesta tak takmer vsetky autobusy maju ZASROBOVANE okna aby ich ludia neotvarali kvoli klime ktora aj tak nikdy nefungovala.. takze velmi prijemne cestovanie je to kazdy den.. hlavne ked je 5118 ludi v autobuse a ziadny vzduch .. + ja mam strach z uzatvorených priestorov takze paradicka
Kam im mám napísať, aby si opravili a skontrolovali funkčnosť klímy vo všetkých autobusoch ktoré ju aspoň majú ??? ... Lebo ako príklad môžem uviesť MHD číslo 65 čo klímu pravdepodobne má, pretože neviem čo iné by mal ten bus na streche pod tým plechom. Ale preplnený bus zo všetkých leje pot a inú možnosť dopravy nemáš, pretože žiadny iný spoj ti tú trasu nejde, kedže 65 chodí od kraja na kraj sveta v Bratislave... Inak trolejbusy, električky paráda, klíma funkčná, to je úplne super keď tam človek nastúpi v lete. Slovak Lines prímestské autobusy tie nové povedzme áno väčšina má v pohode teplotu a klímu funkčnú, to už záleží asi na šoférovi na kolko stupnov to dá... (ale ked idú cigáni v busoch tak hned pootvaraju okna ) ... No a v tých starších čo niesu nízkopodlažné v tých klíma fakt viac nefunguje ako funguje. Minule ju mal vodič zapnutú, bolo ju počuť ale teplo bolo tak či tak, ešte sa pýtal že či to trochu chladí aspon , ale že asi nie . Ale hlavne ma zarazila tá 65ka... proste ked ten bus má klímu tak nech ju sfunkčnia, ked nie tak nie no to už človek znesie par krat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja keď idem 96kou a to je podľa mňa už dosť nový autobus na klímu, tak sú tam furt všetky porozgniavené!