Momentálne som v totálnej depke, ale napriek všetkému sa teším Lebo aj keď mi je teraz mizerne, život skutočne milujem, spolu so všetkými pádmi i vzletmi, problémy a smútkami. To je život. Trpký a horký. Ale ja ho milujem !!!
prave teraz cakam (po fakt ze narocnom dni) na dialnici za Brnom (hodinu a este dve minimalne budem, tym padom nestiham ani pripoj, takze budem cakat do 5 na dalsi) a mam take nervy ze vacsie sa nedaju ani mat... ale ano,inak sa teším
jasné že sa teším! boli dáke problémy, ale zatiaľ sa všetko dáko vyriešilo, alebo sa zabudlo na to. veď život je len jeden a buďme vďačný, že sme zdravý hlavne.
@krampus No vidis, hned mas Viac chuti do zivota, nie? Alebo aspon ist niekam prec od tej bolesti po povovej konstrukcii a vynimocne kvalitnych otocnych koleskach
@flussica Je pravdou,že momentálne celkom fajn náladu mám.Hoci to nie je spôsobené udieraním tou stoličkou do hrude. Ale tým, že so si dnes kúpil krásne (aspoň mne sa teda páči) tričko Ensiferum.
@krampus Len pozor nabuduce - nech neudieras do hrude, ked budes mat oblecene to tricko - to by nebola asi dost dobra nalada . Urobil si sam sebe Vianoce ?
@flussica Áno,šiel som kúpiť mojej sestra darček do jedného nemenovaného obchodu.A zrazu som si ho všimol,tak som si narcisticky kúpil darček aj sebe. Jasné,dám pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Dobre . tak stastne a vesele!