teším sa
preto, lebo budeme všetci doma pripravovať výzdobu a fajnotky na špeciálny vianočný večer, stromček, dám darčeky tým čo mam rada a všetko. ..
Oddýchnem si a budem pozerať gýčové rozprávky a chodiť do mesta na vianočné trhy a punč ♥ mam rada vianoce je to jedine pozitivum u mna počas zimy
neľúbim vianoce, lebo furt dakto po mne jebe že mám upratovať, strávim druhú najdlhšiu dobu za rok doma, okolo vianoc je skúškové, pri kostole je zima, musím vymýšľať kokotiny čo ľuďom nakúpim...
nemám rada tie stresy okolo toho, tú pretvárku atď... ale Vianoce vo svojej podstate, so svojimi tradíciami a tak rada mám, a sneh a stromček a tajné vyjedanie saloniek a kolekcií zo stromčeka a prejedanie sa a prázdniny a darčeky a kapra so šalátom.. a proste Vianoce
áno, áno a veľmi! na pečenie oblátok, koláčikov, zdobenie stromčeku a sneh (dúfam) a všade samé svetielka po ceste z práce a horiaci krb a všetko dokopy... len škoda, že mi ich šéf zrušil
Anooo lebo vianoce maju carovnu krasnu atmosferu a je v nich zahrnute moje oblubene jedlo bobalky a tesim sa na ponozky pod stromcekom to je najlepsi darcek a na vianocne pesnicky co si budem pustat a sviatky a stromcek a vsetko co je s tym pojene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nedivim sa ti..
a neoslavujem vianoce..
a že dostanem finančný príspevok na gitaru, áno presne tak, materiálne veci mi robia radosť
preto, lebo budeme všetci doma pripravovať výzdobu a fajnotky na špeciálny vianočný večer, stromček, dám darčeky tým čo mam rada a všetko. ..
Oddýchnem si a budem pozerať gýčové rozprávky a chodiť do mesta na vianočné trhy a punč ♥ mam rada vianoce je to jedine pozitivum u mna počas zimy
A na vianoce sa teším tiež aj ked už nie tak ako kedysi.