mam rad zimu, aj ako rocne obdobie, aj chlad, mraz samotny. ale hneva ma, ze v meste nie su schopni odhrabat za 2 dni hlavne chodniky a mam potom cele nohy mokre, a nicim si jednak aj kozu na topankach
keby ma netrápi zápal močových ciest zakaždým keď mi je trochu zima, tak by som sa tešila! ajajáj. a vlastne sa aj teším. len neviem či si môžem dovoliť byť v takej zime dlhšie. ale lyžovať by som sa šla!
ľúbim Zimu, aj lyžovanie, sneh a aké je všetko krásne biele. Nepáči sa mi ale, že som neskutočne zimomravá, že môj nos je ako farebný ukazovateľ vonkajšej teploty + keď už sa to topí, je čľapkanica a že je stále zatiahnuté..
pokiaľ svieti slnko, všetko sa dá prežiť!
@darkestangel proti horúčavám sa nedá brániť??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nenávisť k zime.
jediná pozitívna vec na tomto ročnom období je lyžovanie. paradox je v tom, že to milujem ale lyžovať nechodíme.
ale nemám sneh, tak som stále nešťastná, ale bola som sa aspoň prejsť, nefúkalo a svietilo do toho slnko, takže bolo super, len ten sneh chýbal
pokiaľ svieti slnko, všetko sa dá prežiť!