Ahojte dnes na seminari z NOS sme robiil zaujimavy test skuste si ho urobit. Co Vam vyslo? Plati to o vas? mne vyslo jednoznacne ze som sangvinik a asi to platí have fun...je to zaujimave
@dhampir znamena to ze si neico medzi melancholikom/flegmatikom.. v kazdom pripade introvert a neda sa povedat ci to je dobre alebo zle.. kazdy ma inu povahu
Toto je veeeľmi orientačné, v každom je kúsok zo všetkých pováh a prevládajúce zvyknú byť dve, ale neviem, či sa tým dá veľmi riadiť. O nikom sa nedá povedať, že je iba jeden ten druh Ale to asi viete
@dhampir aale co..kazdy je jedinecny a originalny na tom ze si melancholik nie je vazne nic zle.. kazdy ma v sebe znaky melancholie... ja dnes napriklad tiez
Si ani test nemusim robiť a viem že som labilny introvertny melancholik aspoň pred necelym rokom mi to aj psychologička potvrdila a som si ista že sa to nezmenilo
Som melancholik , co sa ani necudujem ze mi to vyšlo. Ja som davno vedela ze som melancholik, stale ma niečo trapi, stale mam s niečim problém ,som velmi naladová .. a proste nekomentujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
[/IMG]
ale ako nám je na noske prízvukované-nikto nie sme "čistý" typ
tak to lol a, že som spoločenský....
» temperament.wladik.net/img.php?valee=6...
dammit
» temperament.wladik.net/muj-vysledek/OC...
Stiahnite si aj vzory výsledkov testov, najzaujimavejší je ten, čo je tam všetko, práca osobnosť a pod.
Stojí za skúšku.