Neviem čo presne myslíš anonymne ale všetky lekarske prehliadky či testy su osobne teda lekar nemôže hovoriť nikomu inemu o tvojom zdravotnom stave bez tvojho suhlasu je to iba medzi nim a tebou. Samozrejme keď nemáš 18 tak medzi lekárom a tvojimy rodičmi.
heh no ako vidim konecne sa to tu na birdzi po nejakom tom case zlepšilo... vraj to robia normálne niekde anonymne... vraj prdu niekde kde to robia.... zoberu to co potrebuju a potom nas konaktuju ale ako je to naozaj boh vie
NRC sídli v Slovenskej Zdravotnickej Univerzite, Limbová 14, treba vystúpiť na zastávke MHD Kramáre - Nemocnica, smerom z mesta hned vedľa zastávky su široké schody hore, po tých sa dostanete ku ŠZÚ. NRC má samostatny vchod, z druhej strany budovy, zľava od hlavného vchodu, pútace áas dovedú povedľa budovy až do ambulancie.
NRC robí testy zadarmo, klienti sa môžu dať vyšetriť aj anonymne. Platí sa jedine za vystavenie tzv.Certifikatu v angličtine, ktorý slúži ako doplnok ku žiadosti na udelenie víz momentálne do Ruska,ale aj do iných krajín a poplatok je 500,- Sk.Na testy sa čaká týždeň a certifikát sú schopní vystaviť do 24 hodin.
Testy na HIV v iných mestách:
Regionálny úrad verejného zdravotníctva Banská Bystrica
Hviezdoslavova ulica na sidlisku Uhlisko.
Tel.č spojovateľka: 048/415 32 61
Odbery krvi Po-Pia od 7.30-8.30 hod.
výsledky sú za 3-7 dni, robia aj anonymne bez poplatku.
Regionálny úrad verejného zdravotníctva Košice
Senný trh 4
Tel. č. 055/622 15 07 klapka 27
Odbery krvi Po-pia od 8.00-10.00 hod.
výsledky do 3-4 dní, robia aj anonymne bez poplatku.
ja by som si dala urobiť normálne u svojho lekára-lebo ak aj by ti niečo nákazlivé zistili-tak to musia zo zákona nahlásiť.. takže nerieš to komplikovane
@adsy nevidím na tom nič zlé ak je človek zodpovedný k svojmu telu i okoliu a dá si takéto testy urobiť. Je úplne normálne, že to bude v karte- keď som menila partnera (lebo som sa dozvedela , že ma podvádzal) tak som si dala robiť testy úplne na všetko prenosné , mám to v karte, robila som to u svojho obvodného, našťastie všetko bolo ok.
Fakt by som sa nezaťažovala nejakým vyhľadávaním stredísk-keď na to máš normálne aj nárok na takéto vyšetrenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Co si si myslela, kde inde by si ich vzala?dotaznik na nete?
ÚPKM, Limbová 14, Bratislava,
tel. 02 - 59 36 91 74 ,
Ako ich nájdete?
NRC sídli v Slovenskej Zdravotnickej Univerzite, Limbová 14, treba vystúpiť na zastávke MHD Kramáre - Nemocnica, smerom z mesta hned vedľa zastávky su široké schody hore, po tých sa dostanete ku ŠZÚ. NRC má samostatny vchod, z druhej strany budovy, zľava od hlavného vchodu, pútace áas dovedú povedľa budovy až do ambulancie.
NRC robí testy zadarmo, klienti sa môžu dať vyšetriť aj anonymne. Platí sa jedine za vystavenie tzv.Certifikatu v angličtine, ktorý slúži ako doplnok ku žiadosti na udelenie víz momentálne do Ruska,ale aj do iných krajín a poplatok je 500,- Sk.Na testy sa čaká týždeň a certifikát sú schopní vystaviť do 24 hodin.
Testy na HIV v iných mestách:
Regionálny úrad verejného zdravotníctva Banská Bystrica
Hviezdoslavova ulica na sidlisku Uhlisko.
Tel.č spojovateľka: 048/415 32 61
Odbery krvi Po-Pia od 7.30-8.30 hod.
výsledky sú za 3-7 dni, robia aj anonymne bez poplatku.
Regionálny úrad verejného zdravotníctva Košice
Senný trh 4
Tel. č. 055/622 15 07 klapka 27
Odbery krvi Po-pia od 8.00-10.00 hod.
výsledky do 3-4 dní, robia aj anonymne bez poplatku.
Zdroj: Google
» www.hivaids.sk/index.php/kde-s...
netreba vyhľadávať žiadne centrá
ja by som si dala urobiť normálne u svojho lekára-lebo ak aj by ti niečo nákazlivé zistili-tak to musia zo zákona nahlásiť.. takže nerieš to komplikovane
Fakt by som sa nezaťažovala nejakým vyhľadávaním stredísk-keď na to máš normálne aj nárok na takéto vyšetrenie.