ludia...co myslite (alebo viete) , od kolkych rokov ma mozu potetovat? .. mam 15 a chcem sa dat potetovat... ale neviem, ci by mi to spravili... mama suhlasli, isla by so mnou.. dakujem
no neviem to potetovat vidim ze myslis vazne a vo vecson rozsahu...minule som videla jedno dievca asi 17 malo a malo ramena potetovane veru velmi dobre to nevyzeralo...
@missfelicita fajn , je to na tebe ale ked je to natrvalo , predstav si ze mas 85 rokov a tetovanie na bruchu , chrbte alebo nebodaj na ramene (blee) nerob to
ak mama súhlasí a pôjde s tebou tak ťa potetujú... len si dobre rozmysli miesto a motív nech tu nemáme o mesiac fórum ako sa dá tetovanie odstrániť a ak sa ti to naozaj páči a si rozhodnutá tak nepočúvaj ludí, ktorí hovoria nech si to nedávaš. A dôvody že ako s tým budeš vyzerať v x rokoch sú hlúpe. Stále sa to dá zakryť oblečením...
byť @tommyhot ove decko s kérkou a vyjebal by so mnou dvere, skončí vo väzení.
Btw. jasné že si daj - ak si si istá a mama súhlasí. Len rozmýšľaj nad miestami - napr. ak chceš byť niekedy tehotná nedávaj si na brucho, potom sa to vyťahá a bude to škaredé.. a veci že ako budeš vyzerať v 80tke s kérkou ignoruj.. veď vtedy sú ľudia škaredí tak či tak, je to jedno.. Aj ja som si dal, a čo.
@inequity nefandi si.. sice deti maju prava, ale aj povinnosti.. a ked poviem, ze moje decko nebude mat kerku kym zije pod mojou strechou tak sa moze postavit aj na cicinu a zavolat na mna policajne komando, nikto mi nepovie ani pol slova zjavne si vsetko az prilis idealizujes, nehovoriac o tom, ze na slovensku su prava tykajuce sa zakonu o rodine snad jedny z najmenej vymozitelnych...
@tommyhot ale máš právno povinnosť sa starať o dieťa dokiaľ nie je plnoleté + je protizákonné mu fyzicky ubližovať. Čiže buď si kokot ktorý by bez problémov páchal násilie na svojom dieťati a radšej by si žiadne ani nemal mať (lebo na tetovaní nie je podľa mňa nič zlé, radšej ho zmláť keby drogovalo) alebo ešte v tebe dozreje ten "materinský cit" a si proste nezrelý na to aby si mal deti keď máš k tomu takýto postoj. Dieťa má byť niekto koho budeš mať rád, nie koho za takúto pičovinu vyhodíš z bytu..
@inequity picovina? najskor mu dovolim kerku, potom mu dovolim slopat, neskor mu budem tolerovat drogy a nakoniec mu pojdem na pohreb.. to je podla teba lepsie riesenie vsakze? no veru nechcel by som byt tvoje dieta..
@tommyhot mne kerku nikto nedovoľoval, dal som si ju a drogy ani cigarety som sa nikdy nedotkol. dokonca ešte aj abstinujem. to je čo, pán dospelák, že kerka a drogy nemajú nič spoločné.
Záleží od tatéra. Môj tatér nepotetuje niekoho, kto má 15 a menej (pokiaľ tých ľudí osobne a dlhšie nepozná). Ale pokiaľ viem, váha pri každom, kto nemá 18, pretože nepotrebuje, aby mu potom volali rodičia dotyčnej potetovanej osoby
rodicia dovolili, takze neviem preco by malli volat... a luudia klud nechcem si dat na nejake miesto co by som llutovla, lenn na zapastie z dolnej strany... malu hviezdicku 2cm taze no
Ja si dávam tetovanie tento mesiac, bude to môj darček od mami za úspešnú maturitu. Plánujem si ho dať dozadu na krk, dosť vhodné miesto. ...Čo? To ešte neviem. Ale určite to bude mať pre mňa obrovský význam, veď tetovanie je na celý život, a hovorí o tvojej osobnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale vpohode ta potetuju ak pojde s tebou aj mama ..
Btw. jasné že si daj - ak si si istá a mama súhlasí. Len rozmýšľaj nad miestami - napr. ak chceš byť niekedy tehotná nedávaj si na brucho, potom sa to vyťahá a bude to škaredé.. a veci že ako budeš vyzerať v 80tke s kérkou ignoruj.. veď vtedy sú ľudia škaredí tak či tak, je to jedno.. Aj ja som si dal, a čo.
a tie vase hlupe predsudky voci tetovaniu tiez nechapem.
Tiež nechápem tieto predsudky, už dávno sa tetovanie nespája iba s kriminálnikmi.