piercingy maju rozhodne svoje nevyhody, najma pri zaciatku ked sa vrastaju a bolia. a mozu samozrejme aj zavadzat. ja mam nakrivo prepichnutu peru (homemade a tak sa mi to aj vrasta krivo a mam s tym problemy.. cize radsej profikovi.. len na to ja nemam peniaze.. + piercingy su drahe, stale stracas gulicky a tak a to treba dokupovat..
tetovania su uplne super, su s tym problemy prvy mesiac ked sa to hoji a musis sa o to starat, ale dalej sa to sprava uz uplne ako normalna koza a vysera to super s tym uz potom problemy mat nebudes
Mám 4 kerky a nevýhody ich nosenia (okrem rodičovských pohľadov) som zatiaľ nepostrehla žiadne. Skôr si myslím, že ma to bude obmedzovať neskôr v hľadaní roboty, ale to sa už nejako vyrapuje
Pírsink zatiaľ nemám žiadny, ale ľudia, ktorých poznám a majú také čosi vravia, že s tým sú cca rovnaké problémy v spoločnosti ako s tetovaním (plus môže vzniknúť problém aj pri zle urobenom prepichnutí, preto treba dobre zvoliť uja prepichovača ).
Jaj a aktuálne ma hnevá, že mi na pár milimetroch vypadla farba z kerky, takže pravdepodobne budem musieť navštíviť svojho tetéra, ktorý bude pičovať, že som si to zle umývala a natierala a ja mu budem pičovať, že všetko som robila podstivo, len to mám na blbom mieste, takže sa na to teším
tetovanie = budes starsia a bude to vyzerat na kokot lebo sa ti koza roztiahne hlavne na bruchu ale aj inde aj na clenku sa to deformuje rokmy...
pierc: ak nejdes robit tunel tak si to sprav... ked ho vyberes zarastie coskoro. (napr. moja mama ked nema tyzden nausnicu pinda ze jej dierka na uchu zarastla A musi si to ihlou prepichnut ) takze to mas take "docasne" podla mna
tetovanie odporucam hennu ale prirodnu vydrzi 2tyzdne a vyzera to fajn (cez leto v pohodicke alebo na niaky fest )
tetovanie je urcite vacsia zodpovednost, pokial sisi fakt nesi ista co kde a ako ta ser nato
na tetovanie to proste musi byt typ cloveka, lebo su ti co si daju jedno a nikdy viac a mas aj takych ktori neskoncia s tym nikdy
poznam kopu ludi co euforia tetovanie jes idem pod ihlu, daju si dajaku glupocinu aaby boli IN a po rokoch nevedia co s tym bo to je napicu a chcu sa toho zbavit
tetovanie je jak decko, ono sa aj po rokoch treba o to starat a mas to dozivotne
Piercingy pohoda - mala som v nose aj v papuli. Na nose mi dierla zarastla, pod perou ostala takmer neviditelna dierka - nezarastlo ani po takmer dvoch rokoch, co je len fajn.
Tetovanie - som leniva pozriet kolko mas rokov, ale ked este chodis do skoly a nemas daku stabilnu robotu, daj si to radsej na miesto, kde to mozes v poho zakryt (ja mam na prsiach, zatial) a ked budes mat v poho robotu, tak si kludne potetuj aj ksicht. Alebo ked si rebel tak si to daj kam chces.
@gothicpoethic - nemal by ti podla mna picovat, ja som sa o to starala dokladne a aj tak mi s kozou zliezlo dost farby a tater mi to dorobil zadara a povedal, ze to je normalna vec, hlavne pri vacsich plochach
@alchemille Moj teter picovat bude, lebo je to moj kamarat, spavali sme spolu a nas vztah je mozno trochu iny ako u inych ujov, ktori tetuju. Navyse picovanie je jeho oblubena cinnost, preco to nevyuzit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a tetovanie tiez, len pri tom by som vela rozmyslala, co a kam, a ci to skutocne chces..
piercing vytiahnes dierka zarastie urcite by som do toho sla
Od niektorých piercingov napríklad ostavajú nepekne jazvy...
Ale tak ja mam piercingy dve a žiadne nevýhody neprinašajú!
áno ako spomenula acvd.... piercing brucha je trocha nebezpečný ale pokiaľ si tento pierciing robíš u fakt dobrého piercera no problemo
A s tetovaním zatiaľ skusenosti nemám tak s tým ti niako nepomôžem .
piercingy maju rozhodne svoje nevyhody, najma pri zaciatku ked sa vrastaju a bolia. a mozu samozrejme aj zavadzat. ja mam nakrivo prepichnutu peru (homemade a tak sa mi to aj vrasta krivo a mam s tym problemy.. cize radsej profikovi.. len na to ja nemam peniaze.. + piercingy su drahe, stale stracas gulicky a tak a to treba dokupovat..
tetovania su uplne super, su s tym problemy prvy mesiac ked sa to hoji a musis sa o to starat, ale dalej sa to sprava uz uplne ako normalna koza a vysera to super s tym uz potom problemy mat nebudes
Pírsink zatiaľ nemám žiadny, ale ľudia, ktorých poznám a majú také čosi vravia, že s tým sú cca rovnaké problémy v spoločnosti ako s tetovaním (plus môže vzniknúť problém aj pri zle urobenom prepichnutí, preto treba dobre zvoliť uja prepichovača ).
inak nevýhody..neviem možno tá robota, na Slovensku su s tým dosť problémy ak to máš na viditeľnom nieste....
pierc: ak nejdes robit tunel tak si to sprav... ked ho vyberes zarastie coskoro. (napr. moja mama ked nema tyzden nausnicu pinda ze jej dierka na uchu zarastla A musi si to ihlou prepichnut ) takze to mas take "docasne" podla mna
tetovanie odporucam hennu ale prirodnu vydrzi 2tyzdne a vyzera to fajn (cez leto v pohodicke alebo na niaky fest )
na tetovanie to proste musi byt typ cloveka, lebo su ti co si daju jedno a nikdy viac a mas aj takych ktori neskoncia s tym nikdy
poznam kopu ludi co euforia tetovanie jes idem pod ihlu, daju si dajaku glupocinu aaby boli IN a po rokoch nevedia co s tym bo to je napicu a chcu sa toho zbavit
tetovanie je jak decko, ono sa aj po rokoch treba o to starat a mas to dozivotne
pierc je fajn, pichnes ides vyberes a si
Priznaj, máš titánové brnkátko?
Tetovanie - som leniva pozriet kolko mas rokov, ale ked este chodis do skoly a nemas daku stabilnu robotu, daj si to radsej na miesto, kde to mozes v poho zakryt (ja mam na prsiach, zatial) a ked budes mat v poho robotu, tak si kludne potetuj aj ksicht. Alebo ked si rebel tak si to daj kam chces.