Ahojte, téma pre tých,čo tetovanie majú,mala by som záujem o niečo malé, idem si to dať budúci týždeň, ale bojím sa, že ako prišiel teplý čas, tak sa to bude horšie hojiť.
Po tetovaní, bolí to nejako o pár hodín to miesto? Alebo môžem rovnako fungo
ja mam sice len dve take vacsie, ale hojilo sa to 2-4 tyzdne, davala som si obe v zime, v lete sa to bude hojit kusok horsie, ale tym, ze je to male a este nie je tak teplo, by to mohlo byt ok..
starala som sa o to cely cas, nez to bolo zahojene - umyvat antibakterialnym mydlom a v pripade, ze bolo prilis suche, som natierala calciom pantothenicom boliet to bude tiez, to je samozrejmost, ale zase, zavisi od velkosti a umiestnenia.. ja, ked som mala na stehne, tak som nemohla chodit, ale ak si das nieco malicke na zapastie alebo pod ucho, nemuselo by tavto limitovat nijako..
Pojem "niečo malé" je tak krásne jasný! Hojí sa to od-do a chrasty ti postupne miznú. A to, že je už letnejší čas len bude zastavovať hojenie, poprípade ti to bude hnisať, mokvať a kvasiť, ale tu zas záleží, kam si to dáš a či sa potíš.
@6 tak ked asi chces tetovanie na stehno, tak sa musis zmierit s tym, ze par dni sa ti bude tazko chodit O____o teraz si nikdy ziadne nedam, lebo co ak ma bude eliminovat v nejakej cinnosti na par dni, ze O______o nestoji to za to, ze mi ostane na cely zivot O___________o
ja som si ho dávala v lete a kvôli práci som nemala ani veľmi čas sa starať, len som si ho natierala antibakteriálnym gélom lebo som nemala možnosť ho umývať a natierala calciovkou a zahojilo sa mi veľmi rýchlo, dokonca som nemala ani chrasty poriadne ...
Ja mám asi 10cm na výšku a asi aj na šírku a dávala som si to robiť uprostred leta, prvé dna dni to bolelo, lebo je pomerne detailné a musel viackrát prechádzať ihlou po tých istých miestach. A zahojilo sa mi to celkom rýchlo, aj keď bolo teplo.
mne sa na hojenie vyborne overil krem na ruky od normaderm mam na predlakti a zhojilo sa to do dvoch tyzdnov. nejake prve dva dni po tetovani ma to miesto este bolelo
ja som si dávala v lete pod kľúčnu kosť malý nápis, už bolo celkom dosť teplo a ja väčšinou stále nosím tričká na ramienka, čiže tetovanie bolo stále na vzduchu a na svetle. ale natierala som si to vazelínou a za nejaké 2 - 3 týždne to bolo už ok ..
hlavne neškrabať keď svrbí. a keď už svrbí, tak už vieš, že sa hojí
ja som si dávala v lete pod kľúčnu kosť krátky nápis a bolo vtedy už dosť teplo a ja stále nosím v lete tričká na ramienka, takže tetovanie bolo na vzduchu a teple stále, ale natierala som si to vazelínou a do 2 - 3 týždňov to už bolo ok.
hlavne neškrabať keď svrbí . a keď svrbí, tak už vieš, že sa hojí
dobré na natieranie je aj telové mlieko s pantenolom. Natierať jemnú vrstvu aby koža dýchala, chrániť pred slnkom kým to nie je zahojené a hlavne neškriabať a nestrhávať chrasty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
starala som sa o to cely cas, nez to bolo zahojene - umyvat antibakterialnym mydlom a v pripade, ze bolo prilis suche, som natierala calciom pantothenicom boliet to bude tiez, to je samozrejmost, ale zase, zavisi od velkosti a umiestnenia.. ja, ked som mala na stehne, tak som nemohla chodit, ale ak si das nieco malicke na zapastie alebo pod ucho, nemuselo by tavto limitovat nijako..
hoji sa to tak cca dva tyzdne
a hlavne kalciova mast je na to super
hlavne neškrabať keď svrbí. a keď už svrbí, tak už vieš, že sa hojí
hlavne neškrabať keď svrbí . a keď svrbí, tak už vieš, že sa hojí