Tetovanie na hruď, alebo nad prsia, neviem ako to miesto nazvať
Dopredu vás žiadam, že pokiaľ ste proti tetovaniu a tento životný štýl sa vám nepáči nemusíte to komentovať hanlivými komentármi. Mám 17 rokov, o dva mesiace už 18 a chcela by som tetovanie nad prsia. Tetovanie by nebolo drobné, po šírke je to asi 17cm. R
tak pokiaľ sa ti to na tom danom mieste naozaj páči a bude to aj dobre vyzerať, tak prečo nie? ohľadne tých rodičov, no neviem čo by som robila ale nevzali by mi chuť určite ja si idem čoskoro dať tetovanie (znak leva) na ruku ,zápästie asi možno tak 6 alebo 7 cm a dokoncia mi to zaplatia
veď práve o to ide, že sa to dá odstrániť, proste a kým by došl k tomu že sa mi to už nebude na starobu hodiť alebo niečo podobné vtedy už vymyslia určite nejakú oveľa lepšiu techniku, aj keď ani tá jazvička po laserovom odstranení by mi nevadilo, keby k tomu muselo dojsť, ale to sa mojim rodičom nevysvetlí...
@5 po 17 centimetrovom tetovaní to nazveš "jazvička" ? dúfam že nie si nejaká zdravotná sestrička, kto nie je roztrhaný na 20 častí je pre teba asi simulant
docasne tetovanie je picovina, preco, to si najdes na nete.
Miesto nepovazujem za vhodne v tvojom mladom veku, zensky dekolt je vec, ktora sa napriklad odhaluje v spolocenskych satach a nevies, kde sa v takych satach ocitnes za 20 rokov. Noha mi pride urcite vhodnejsia.
A sorry, ale uz pred tetovanim sa zamyslat nad odstranenim tetovania je dost ufo, fakt si to este premysli..
Ja by som si dala najskôr to čo vydrží len 2 roky. Ako sa v tom budem cítiť a tak. To odstraňovanie nie je jednoduchá záležitosť, podľa mna je tá jazva dosť viditeľná. No a mnoho zamestnávateľov má s tým problém tiež, je to na dosť viditeľnom mieste a ak by si mala takú prácu, kde to nebude možné aby to bolo vidieť tak tiež nebudeš nosiť celý čas rolak Je to na tebe,ale najskôr ja by som dala len tú skusobnu dobu
@panpeterpan to odstránenie som myslela tak o 30 rokov napríklad ak by to bolo nutné , a aj tie večerné šaty, už existujú rôzne spôsoby ako zakryť tetovanie, Helena Zeťová si tiež neraz zakryla tetovania lebo sa to k šatám nehodilo
@19martina19 rolák by som nenosila len tričko bez výstrihu, a aj nad tým som už uvažovala, že by to prekážalo v zamestnaní, ale keď sa zamyslím, že nechcem určite nechcem byť žiadna právnička a ani lekárka, tak by to taký problém nebol...skôr scenáristka alebo režisérka, také čosi by ma bavilo a tam by to nemalo prekážať si myslím či?
Nie som proti tetovaniam a ten obrázok nie je škaredý, ale určite nie je dostatočne pekný na to, aby sa mi to zdalo vhodné mať zrovna v dekolte a ešte v takej veľkosti...
@galinka každému sa páči niečo iné je to tvoj názor a ja ho beriem...dlho som rozmýšľala čo si dať s kamarátkou sme to skladali, že čo sa mi páči, čo má aký význam a toto mi vyšlo...takže tak...ale ako tetovanie to bude určite krajšie..aspoň dúfam
@catmartina no určite si dám raz tetovanie aj na krk ....ja by som sa časom chcela celá potetovať (to celá netreba brať doslova...je to len obrazne), ale to až neskôr, keď mi do toho už rodičia nebudú moc kecať a zakazovať mi
@gwenciciak No.. ja neviem.. Netusim aky vyznam to pre teba ma.. Ale akokolvek sa snazim "vzit sa do teba" (bez ohladu na to, ze sa nepozname), sa proste nedokazem presvedcit o tom ze je to nieco prinajmensom pekne... Proste sa mi to vobec nepaci a pripada mi to tak prvoplanovo (ale to uz ty vies). A hned prve tetovanie cez cely hrudnik hmm..
@arysk no vlastne to bude už moje druhé tetovanie....prvé mám na zápästiach také malilinké iba mini....ale to asi nemení nič na fakte že sa ti to nepáči...proste sto ľudí sto chutí a to je len nákres....keď to bude na tele bude to trochu odlišné...ale neviem možno sa ti nepozdáva celý ten motív takže no
moji rodičia boli proti tetovanie už od mojich asi trinástich rokoch, kedy som s tým prvýkrát prišla... a na dvadsiatku som od nich dostala tetovanie nie sú veľmi nadšení, ale tak je to na chrbte, takže to berú, že to nie je až také viditeľné ale mám v pláne už viacero tetovaní, najbližšie také,no v podstate tiež na prsiach,ale len také menšie osobne by som si také niečo veľké nedávala, lebo nejde len o to, že povolanie,aj keď nikdy nemôžeš vedieť, čo bude v budúcnosti... ale v podstate sa budeš na to dívať každý deň, aj keď už budeš staršia a nemusí sa ti stále páčiť, aby to bolo také viditeľné tá noha by bola určite lepšia na väčšie tetovanie, pretože predsa len minisukne a šortky nenosíš každý deň,a pravdepodobne ich nebudeš nejako často nosiť o takých tridsať rokov
ak si o tom presvedčená, tak ok, len nemám pocit, že si si až taká istá, keď už teraz pomýšľaš nad tým odstránením tetovanie je životný štýl a keď si si ním nie istá (čo pravdepodobne nie si, keďže zakladáš anketu na birdzi), tak si ho radšej nedávaj,aspoň nie teraz...
Tiež chcem na hruď taký malý verš, resp. výrok, hoci frajer tým nie je nadšený a keď som sa pýtala aj ostatných, neboli šťastní.
Dokonca môj šéf hovorí, že dekolt a hruď je pre chlapov a tetovanie na hrudi u ženy je ,,akoby cez Ramba sa na obrazovke zjavila gumenná kačička a začala kvákať."
Neviem, rob ako chceš, ale naozaj si to ešte rozmysli.
Tiež som si dala čas na rozmyslenie a myslím, že to aj urobím, ale ešte počkám.
Čo sa rodičov týka- je to Tvoje telo, o chvíľu budeš dospelá, tak čo?
Omg taketo kokotiny .....ach, už ma to fakt serie tieto tetovačky akože nehnevajte sa, tetovanie má mať hlbší význam a nie len taký , že ti jedno leto prepne v hlave a dáš sa pokérovať takym sposobom že si daš kvecinku alebo motýlika nad rit, ved je to humus fuj a za rok to budeš chciet dat dolu .... To si radšej kúp žuvačku s "tetovačkou" a daj si to medzi kozy na 2 dni, alebo aj na dlhšie ak sa nesprchuješ....
a vobec @24 , len sa rozčúliš koli mne a ja zas koli tebe a tvojim pubertálnym výkyvom
@gwenciciak dočasné si nedávaj určite je to blbosť. K motívu tiež sa mi to na hruď nehodí, skús ešte porozmýšlať kde by bolo lepšie miesto ak si teda pevne rozhodnutá že práve tento motív chceš
@ponnie ja chcem tetovanie už tiež asi od 13-14 a vždy boli proti....mamina tá časom povolila a ako som už spomínala dovolí mi to na nohu...a čo sa týka tetovania som presvedčená to neni len chvíľkové a aj miestom som si bola vždy istá len čím sa termín blíži tým som si neistejšia....asi to ešte zvážim....lebo zozačiatku som to aj ja chcela na nohu len časom to prešlo na hruď...a teraz som už trvala na tej hrudi...lenže no je to ako skok do neznáma
@gothicpoethic veršík? to by som si asi nevedela dať....nie preto že sa mi to nepáči....podľa mňa je to krásne ale vybrať niečo čo by ma vystihovalo alebo niečo čo pre mňa veľa znamená....neviem to by trvalo asi strašne dlho takže ťa obdivujem že si to ideš dať
1) ten obrazok ma pre teba nejaky hlbsi vyznam? lebo uprimne - ak nie, tak by som toto na prsiach zrovna vytetovane mat nechcela...ale ok, kazdy ma ine vnimanie esteticna
2) zda sa mi, ze dost zlahcujes to odstranenie...po prve, nebude to jazvicka ale doslova fakt velka jazva a na viditelnom mieste. po druhe, odstranovanie vraj kurevsky boli a pali. po tretie, kozu uz nikdy nebudes mat taku aku si ju mala. - - - este raz apelujem na to, ze to stale bude na viditelnom mieste.
3) ak si nie si na 100 pro ista ze to tetovanie tam chces mat navzdy, tak si ho ani nedavaj, raz to urcite olutujes.
a aby si nahodou z mojich pismen neusudila nejake nepravdive zavery - som clovek ktory ma velmi velmi kladny vztah k vkusnym tetovaniam, ci uz u zien alebo u muzov.
@gwenciciak Ten verš vystihuje všetkých, nielen mňa, ale ešte, ako som písala, popremýšľam, v každom prípade nejaké tetovanie si dám, lebo cítim, že prišiel čas na ďalšie
@gwenciciak@15 Z toho, že ste to s kamarátkou dlho skladali, som ešte viac presvedčená o tom, že momentálne si skôr duševne naladená na "chcem tetovanie - chcem výrazné tetovanie - chcem výrazné tetovanie na naozaj viditeľnom mieste nad prsiami" V tom prípade naozaj neodporúčam to robiť... (iné by bolo, keby to bolo niečo, čo by pre teba naozaj malo význam... keď si niekto dá napríklad dátum narodenia dieťaťa, alebo niečo, čo má naozaj pre dotyčného symboliku, viaže sa mu to ku spomienkam, udalosti... A nemusí to dlho hľadať a vyberať, proste vie, že toto chce a že toto bude chcieť aj po rokoch...)
Viem, že toto je len môj názor, ktorý nemusíš brať do úvahy, veď sa ani nepoznáme, ale naozaj sa skús ešte zamyslieť nad tým, či chceš práve takéto tetovanie a práve na takom mieste...
@gwenciciak čo sa týka toho, čo si chceš dať vytetovať, ja som za tetovania, kt majú pre daného človeka význam, ak ho pre teba má, môže ti byť jedno, komu sa to páči a komu nie (stretla som sa aj ja s takými názormi, že prečo som si dala al chcem dať to a to)
a potom, neviem ako to je inde, ale mne moje prvé tetovanie naši schválili, dokonca sa im páčilo, s duhým už mali menší problém a je mi jasné, že nebudú nadšení ani z iných, ale nezakážu mi to. ale to je asi aj tým vekom a tým, že ja mám vymyslené tetovania veľmi dlho, vedia o tom viac rokov, že sa mi to páči a vedia, že to nerobím len preto, že sa mi to páči, ale má to pre mňa aj význam.
a potom. prečo uvažuješ o odstraňovaní, keď to tetovanie ešte ani nemáš? to znamená, že nie si o tom presvedčená. ja som do oboch tetovaní šla s tým, že si viem predstaviť ako to budem mať, keď budem staršia, či stará a ani ma len nenapadlo, že by som si to dala odstrániť, okrem toho to vraj bolí omnoho viac ako tetovanie samotné.
premysli si to. a nvm povedať,č o by bolo lepšie, či noha, či na prsia, nakoľko neviem kde, ani na nohe ani cez prsia...
@galinka viem presne čo mysliš tym že to má mať význam keďže moje prvé tetovanie čo mám na zápästiach je srdce a ležatá osmička...to isté má vytetované môj priateľ a dali sme si to vytetovať na naše prvé výročie....ak sa to tak dá nazvať...veľa ľudí hovorilo že to budeme ľutovať keď sa rozideme ale nad tým sme neuvažovali lebo sa to nechystáme urobiť a sme s tým spokojní a pre oboch to vela znamená....
@teriq u mňa sa taká vec asi nikdy nestane aby tetovanie schválili obaja rodičia....mamina s tým len tak tak súhlasí s tou nohou a otec ten vonkoncom nie....dopredu mi povedal že za každý milimeter dostanem jednu facku ak to bude dačo veľké takže no....ešte si to poriadne premyslím...aj tak musím čakať do 18ky lebo mama so mnou určite za taterom nepojde :/ ale som si istá miestami na ktoré si chcem....aj tou hruďou som si istá....možno nie teraz ale úrčite lebo som si istá že to tam chcem....aj motívom som si bola istá....len neviem....aký hlbší význam to má pre mňa
@gwenciciak tak nie každý rodič je za to. môj ocino povedal, že asi keby bol mladší a bol by v tomto období, tak by si asi tiež dal niečo. mamine sa zas páčia jednoduché a drobné a to moje prvé bolo. takže asi aj preto som to mala schválené dokonca šiel ocino so mnou za taterom.
a hruď, ok. tam to je pekné, ale kde? kde tam ? ono úprimne, mne by sa ten tvoj výtvor viac páčil na nohe, ale zas, kde na nohu si to chcela?
do 18tky máš ešte nejakú dobu. ja som vlastne pri prvom tetovaní našla presne motív, kt som chcela a potom som 2mes čakala, kým si to dám. za tie 2mes som o tom strašne veľa rozmýšľala, či áno al nie, ale jednoducho som o tom bola taká presvedčená, že som k tomu taterovi potom šla čiže si myslím, že keďže už máš motív, tak teraz máš čas si to poriadne premyslieť, pokiaľ budeš mať 18. a možno to zmeníš. možno nájdeš niečo lepšie, čo bude mať pre teba skutočný význam. ak teda nevieš, či to má pre teba hlbší význam...
@teriq na hrudi som to chcela nad prsia....mamina sa na mňa hnevá len za to jediné, že si tým pokazím dekolt....že prečo nie na nohu alebo ešte na chrbát a tak....a na nohu som chcela na stehná...ale tam som chcela skôr nejaký iný motív....gejšu alebo také čosi...len keď si tak všímam ľudí už aj to má každý druhý....a je ťažké dnes už vymyslieť niečo originálne to je v tom to najťažšie :/
@gwenciciak nad prsia...hmmm tak to je celkom pekné, ale taký iný motív by sa mi tam viac hodil, ALE pokiaľ sa to páči tebe, tak nerieš to, čo som práve napísala
a hej, na stehnách to je super...a prečo gejšu???
to nie je o tom vymyslieť, čo najoriginálnejšie. aspoň podľa mňa. skôr ide o to, aby to malo význam pre teba. a pre mňa za mňa to môžu byť aj hviezdičky, pokiaľ vieš povedať, aký význam to má pre teba, prečo nie mne sa jednoducho nepáči, ak si niekto dá tetovanie a odôvodní ten motív len tým, že sa mu to páči. no ok, teraz sa mu to môže páčiť, ale čo o 10rokov? ak to má pre teba význam, tak nemôžeš povedať o 10rokov, že už pre teba stratil...
bežne tam nieje viditelne kerka na predlaktie je ina kava a nema ho tam veľa ľudi takže napriklad mňa aj preto laka okrem ineho aj to miesto kde vlastne aj budem mať kerku ale kde a čo tam chceš mať je individualne i keď hviezdičky na zapästi a členkoch su riadny shit
@teriq neviem prečo gejšu...ma to tak oslovilo..možno to tak nebude o 10 rokov že sa mi to bude páčiť...ale proste keď som uvidela prvý obrázok gejši tak som vedela že to chcem mať vytetované....a doteraz aj keď si kukam obrazky tak proste mne sa tie ženy strašne páčia....to nemyslim teraz nijak dvojzmyselne ale podľa mňa su to umelkyne a to ako sú vyzdobené a to všetko...užasne to je...ale nijaky hlbši vyznam to pre mňa nema...toto je fakt také že sa mi to len páči
@dragonfly1 ..tiez ma pri pohlade na tu kresbu napadla obkladacka Co sa tyka tetovania - kerka by mala pre daneho cloveka cosi znamenat, mala by mat hlbsi vyznam. @gwenciciak - pridavam sa k ostatnym a poriadne si to premysli, alebo pockaj kym budes starsia a odhodlanejsia dat si vytetovat nieco na hrudnik. Toto je podla mna silna kava na tak mlade dievca. Moj nazor.
Ja mam kerku uz dlhsie vybratu, aj miesto. Len cakam na lepsiu financnu situaciu
Ak máš pekné prsia a nebude ti vadiť keď v sedemdesiatke budeš chodiť na pohreby s jemne poodhalenou hruďou na ktorej bude svietiť kotva, smelo do toho
načo si chceš tetovať niečo niekde o čom si nie si istá? veď rozmýšľaj kurva ak sa rozhodneš pre tetovanie ta jedine v ten moment kedy si budeš na 100% istá a nebudeš váhať či ťa to omrzí či nie...
mna by stále zaujímalo, prečo práve kotva, vravíš, že ste to s kamarátkou skladali dlho, aby to vyjadrovalo teba, ale nenapíšeš sem na x otázok prečo práve kotva?
mne napríklad sa tetovania nikdy nepáčili, ani sa mi nebudú páčiť, ale čo sa iných týka, je mi to dosť jedno.
takéto veci rieš s rodičmi, ktorí ti do toho majú čo kecať a nie s cudzími ľuďmi na portáli, kde je hladina tolerancie a taktu na úrovni 0.
keď si to chceš dať, daj si to. ľudia ťa podľa toho budú poznať a nájdu sa aj takí, ktorým sa to bude páčiť. bodka. tvoj život, tvoje telo, tvoj obrázok a jebnutý birdz.
@gwenciciak moja malickost si dovoli tvrdit pockaj este chvilu. 1. nie si si ista 2. ak uz teraz uvazujes ze raz by sa to odstranit dalo, tak potom nevidim jeden jediny dovod si to tetovanie davat. 3. docasne tetovania su picovina, ale to si vygoogli 4. zastavam nazor, ze moj dekolt bude asi to posledne co si dam potetovat, a to uz mam tych tetovani dost, mi zacinaju hovorit tapeta. bud mas velmi dobre tetovanie na hrudi a dobru hrud k tomu, alebo to radsej nechat tak a stale vyzerat ako zena. tolko shitnych kerok co som videla zenam na prsiach az strach povedat. 5. do buducna - to naozaj si vies predstavit, ze budes musiet stale nosit zapnute kosele/goliere/ nic poodhalene aj v tych najvacsich horucavach ak nebodaj budes mat pracu, kde sa odhalit nebudes moct? zelam vela trpezlivosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
...toto by to malo byť, kreslila mi to kamarátka len na tejto fotke to nie je obtiahnuté ešte čiernou, inak to vyzerá ešte lepšie
Miesto nepovazujem za vhodne v tvojom mladom veku, zensky dekolt je vec, ktora sa napriklad odhaluje v spolocenskych satach a nevies, kde sa v takych satach ocitnes za 20 rokov. Noha mi pride urcite vhodnejsia.
A sorry, ale uz pred tetovanim sa zamyslat nad odstranenim tetovania je dost ufo, fakt si to este premysli..
To je jedno.. Je to tvoja vec.
ak si o tom presvedčená, tak ok, len nemám pocit, že si si až taká istá, keď už teraz pomýšľaš nad tým odstránením tetovanie je životný štýl a keď si si ním nie istá (čo pravdepodobne nie si, keďže zakladáš anketu na birdzi), tak si ho radšej nedávaj,aspoň nie teraz...
Moja rada znie - nedavaj si to. Dalej je to uz na tebe.
Dokonca môj šéf hovorí, že dekolt a hruď je pre chlapov a tetovanie na hrudi u ženy je ,,akoby cez Ramba sa na obrazovke zjavila gumenná kačička a začala kvákať."
Neviem, rob ako chceš, ale naozaj si to ešte rozmysli.
Tiež som si dala čas na rozmyslenie a myslím, že to aj urobím, ale ešte počkám.
Čo sa rodičov týka- je to Tvoje telo, o chvíľu budeš dospelá, tak čo?
a vobec @24 , len sa rozčúliš koli mne a ja zas koli tebe a tvojim pubertálnym výkyvom
si namornicka?
@gothicpoethic to by bolo super v Rambovi
2) zda sa mi, ze dost zlahcujes to odstranenie...po prve, nebude to jazvicka ale doslova fakt velka jazva a na viditelnom mieste. po druhe, odstranovanie vraj kurevsky boli a pali. po tretie, kozu uz nikdy nebudes mat taku aku si ju mala. - - - este raz apelujem na to, ze to stale bude na viditelnom mieste.
3) ak si nie si na 100 pro ista ze to tetovanie tam chces mat navzdy, tak si ho ani nedavaj, raz to urcite olutujes.
a aby si nahodou z mojich pismen neusudila nejake nepravdive zavery - som clovek ktory ma velmi velmi kladny vztah k vkusnym tetovaniam, ci uz u zien alebo u muzov.
Viem, že toto je len môj názor, ktorý nemusíš brať do úvahy, veď sa ani nepoznáme, ale naozaj sa skús ešte zamyslieť nad tým, či chceš práve takéto tetovanie a práve na takom mieste...
a potom, neviem ako to je inde, ale mne moje prvé tetovanie naši schválili, dokonca sa im páčilo, s duhým už mali menší problém a je mi jasné, že nebudú nadšení ani z iných, ale nezakážu mi to. ale to je asi aj tým vekom a tým, že ja mám vymyslené tetovania veľmi dlho, vedia o tom viac rokov, že sa mi to páči a vedia, že to nerobím len preto, že sa mi to páči, ale má to pre mňa aj význam.
a potom. prečo uvažuješ o odstraňovaní, keď to tetovanie ešte ani nemáš? to znamená, že nie si o tom presvedčená. ja som do oboch tetovaní šla s tým, že si viem predstaviť ako to budem mať, keď budem staršia, či stará a ani ma len nenapadlo, že by som si to dala odstrániť, okrem toho to vraj bolí omnoho viac ako tetovanie samotné.
premysli si to. a nvm povedať,č o by bolo lepšie, či noha, či na prsia, nakoľko neviem kde, ani na nohe ani cez prsia...
ale g luck
a hruď, ok. tam to je pekné, ale kde? kde tam ? ono úprimne, mne by sa ten tvoj výtvor viac páčil na nohe, ale zas, kde na nohu si to chcela?
do 18tky máš ešte nejakú dobu. ja som vlastne pri prvom tetovaní našla presne motív, kt som chcela a potom som 2mes čakala, kým si to dám. za tie 2mes som o tom strašne veľa rozmýšľala, či áno al nie, ale jednoducho som o tom bola taká presvedčená, že som k tomu taterovi potom šla čiže si myslím, že keďže už máš motív, tak teraz máš čas si to poriadne premyslieť, pokiaľ budeš mať 18. a možno to zmeníš. možno nájdeš niečo lepšie, čo bude mať pre teba skutočný význam. ak teda nevieš, či to má pre teba hlbší význam...
a hej, na stehnách to je super...a prečo gejšu???
to nie je o tom vymyslieť, čo najoriginálnejšie. aspoň podľa mňa. skôr ide o to, aby to malo význam pre teba. a pre mňa za mňa to môžu byť aj hviezdičky, pokiaľ vieš povedať, aký význam to má pre teba, prečo nie mne sa jednoducho nepáči, ak si niekto dá tetovanie a odôvodní ten motív len tým, že sa mu to páči. no ok, teraz sa mu to môže páčiť, ale čo o 10rokov? ak to má pre teba význam, tak nemôžeš povedať o 10rokov, že už pre teba stratil...
Ja mam kerku uz dlhsie vybratu, aj miesto. Len cakam na lepsiu financnu situaciu
takéto veci rieš s rodičmi, ktorí ti do toho majú čo kecať a nie s cudzími ľuďmi na portáli, kde je hladina tolerancie a taktu na úrovni 0.
keď si to chceš dať, daj si to. ľudia ťa podľa toho budú poznať a nájdu sa aj takí, ktorým sa to bude páčiť. bodka. tvoj život, tvoje telo, tvoj obrázok a jebnutý birdz.