vie niekto kde je dobré (ocenil by som lacnejšie tetovacie štúdio ? Myslím niekde v Bratislave..ja som z Podunajských Biskupíc tak nech je čo najbližšie.. vopred vďaka...
@podnaplaz aha ho! daľší oštinoha urážilvý... juj ty si mi ale hrdina čo hladá LACNÉ tetovacie štúdio... ked si dojebať telo na celí život tak prečo ho nedojebať poriadne? chumaj!
@podnaplaz kokotko, nejde o to kolko má človek penazí, ale tetovanie je jedna z tých vecí na ktorých sa nedá šetriť... teda pokiaľ si nechceš dať vytetovať jednofarebný krúžok alebo štvorček, to je jedno či dáš zaň 20€ alebo 200€ ked chceš lacneho tatéra tak choj za dákym maníkom čo vyšol z lochu...
@yngrytka a vari som to nenormálne napísal? ved som to písal obyčajnou klavesnicou obyčajními pismenkami a vetami v Materinsko jazyku... a nevšimou som si to že to neni pre neho, ale to nieje podstatne... nič to nemení na tom že je to capina šetriť na tetovaní...
Do tetovania som schopná investovať veľmi veľa, lebo je to niečo na celý život. Tvoj brat (alebo aj Ty, ak si klamal ) by ste si to mali uvedomiť tiež.
Ja nechodím do štúdia, tetuje ma kamarát, ale pýta si dosť veľké prachy a je to kvalitná robota, za ktorú som ochotná zaplatiť.
A každému lacnému štúdiu by som sa oblúkom vyhla, ešte by som sa aj prežehnala, tam nečaká nič dobré okrem škaredej kerky, ktorá so sebou môže priniesť hnisavé bonusy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja nechodím do štúdia, tetuje ma kamarát, ale pýta si dosť veľké prachy a je to kvalitná robota, za ktorú som ochotná zaplatiť.
A každému lacnému štúdiu by som sa oblúkom vyhla, ešte by som sa aj prežehnala, tam nečaká nič dobré okrem škaredej kerky, ktorá so sebou môže priniesť hnisavé bonusy.