ja som tak rada že pekniem... lebo čím som krajšia, tým menej chcem tetovačku! a teraz už vôbec nechcem tetúvačku a som rada by to takto dopadlo ako "never look back" alebo "zivot je tvrda hra, ale ja som viedla šachový krúžok! 8) "
daj si nieco co mas rada/ako obrazok al. text/, nieco co ta vyjadruje, alebo sa ti to paci a uveodmujes si, ze ked sa ti to znepaci budes to tam mat nafurt
žijeme predsa v slobodnej krajine Amerika, teda sorry... na Slovensku. Aj kebych si dal neviem jaký "nick" alebo neviem čo... može vám to byt akurát tak jedno.
Mám najradšej takých, ktorí majú rečí jak The Sims 3 dodatkov dpc.
keď človek seriózne rozmýšľa nad tetovaním, na celý život, nepýta sa na vzor ľudí na birdzi..radšej sa na to vyser a daj si tú blbosť na pár mesiacov..načo tebe je tetovanie keď ani nevieš čo chceš, tetovanie nie je o tom že si tam drbneš nápis "believe" alebo čínske znaky/ornamenty a iné kktiny čo má každý druhý..dokonca aj miesto ti tu máme poradiť na čelo..
Boooože deti, tetovanie má mať pre toho čo ho má nejaký význam nie chcieť silou mocou tetovanie a vypytovať sa na vzory na diskusiách. Ja sama mám 2 tetovania a nepotrebovala som sa vypytovať čo si tam mám dať vytetovať. Dospejte už, tetovanie nie je sranda na rôčik, dva !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja som tak rada že pekniem... lebo čím som krajšia, tým menej chcem tetovačku! a teraz už vôbec nechcem tetúvačku a som rada by to takto dopadlo ako "never look back" alebo "zivot je tvrda hra, ale ja som viedla šachový krúžok! 8) "
ja by som si bola schopna dat nejaky citat o laske, alebo nieco povzbudzujuce, co mi doda chut nezabit sa kazdy den
Tetovanie má niesť určité posolstvo, význam... Nie je dobré si dávať také, ktoré je práve in a brať to iba z toho módneho hladiska.
a zabudni na mená frajerov
thumbs up
@n0win0u mňa to tiež rozsekalo
» i.chzbgr.com/maxW500/5327462...
akurát že dlhšie
» i.chzbgr.com/maxW500/5327462...
žijeme predsa v slobodnej krajine Amerika, teda sorry... na Slovensku. Aj kebych si dal neviem jaký "nick" alebo neviem čo... može vám to byt akurát tak jedno.
Mám najradšej takých, ktorí majú rečí jak The Sims 3 dodatkov dpc.
get over it -.-
Dokonca mám aj písomný súhlas autora výroku, už asi 4 roky..
takže nebudeme kamaráti a nebudeme sa spolu hrať,
vobec netusim co mozem od white kitty ocakavat