záleží od velkosti, farebného podkladu a tetovacieho štúdia...
samozrejme, zoženieš aj lacnejšie, ale také povedzme 30x10 cm ani nie, ale záleží aj od zložitosti obrázku, keby si si dal len taký prázdy obdlžnik vytetovať tak by ťa to tolko nevyšlo...
a vo všeobecnosti,keď je nejaký salón úspešný, tak je dobrý a za kvalitu sa dnes platí....a lacnejšie salóny možu byť načierno a tamby som určite nešiel najmä z hygienických dovodov
Najlepšie je zobrať obrázok, ísť do tetovacieho štúdia a opýtať sa že kolko by to stálo a či by to vedel urobiť...pretože niektorý sú taký že ti začnú vyprávať ako by to upravili a začnú hovoriť že tienovanie by dali preč, a hento by vynechali a podobne preto že to nevedia..
Miraqe a --- aj ja som tak na nete videl ze jednofarebne stoja okolo 1000 -1500,- a ked by som im doniesol svoj navrh obrazka...mali by mi to urotobit, vsak ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
záleží od velkosti, farebného podkladu a tetovacieho štúdia...
.....3000,- som este nevidel neni to nejake drahe ????
samozrejme, zoženieš aj lacnejšie, ale také povedzme 30x10 cm ani nie, ale záleží aj od zložitosti obrázku, keby si si dal len taký prázdy obdlžnik vytetovať tak by ťa to tolko nevyšlo...
a vo všeobecnosti,keď je nejaký salón úspešný, tak je dobrý a za kvalitu sa dnes platí....a lacnejšie salóny možu byť načierno a tamby som určite nešiel najmä z hygienických dovodov
Jednotná cena za tetovanie do 25 cm2
1000 Sk
Cena za cm2 začatého tetovania nad 25 cm2 (čierna)
35 Sk
Viacfarebné tetovanie
Jednotná cena za tetovanie do 25 cm2
1200 Sk
Cena za cm2 začatého tetovania nad 25 cm2
40 Sk
Cover-up - prekrytie a oprava starého tetovania
Prekrývanie tetovania - za 1 cm2 začatého prekrývania
40 Sk
500,- Sk
Cena za vytetovanie viacfarebného obrazca podobne zložitého vzoru a veľkosti asi 6*15 cm je u mňa približne
1900,- Sk
Vidíš všetko to záleží od štúdia kde sa chceš nechať tetovť....