Zase táto téma. No ja sa len chcem spýtať jak sa kupujú lístky? na čas? ja som z toho magor lebo chcem ísť zajtra tak či tam nepojdem zbytočne že by sa vypredali
platis rovno tam, a kukas si to kolko chces... ale 30 minut priblizne stoji prehliadka... ale ked chces, a nechces si to kuknut povrchne, tak tam mozes byt aj cely den...
@austin1991@leilla@nixxina to ste odkial nabrali, ze 30 minut? skuste si precitat este raz.. veď je tam jasne napisane, ze prehliadka je obmedzena iba otvaracimi hodinami
@leilla asi aby sa tam nenahrnula milión ľudí naraz a nemusela si pozerať na tie veci cez davy? =D
@nemammeno my sme tam boli cez pracovný deň a išli sme na náhodu, predali nám lístok hneď a hneď sme aj išli, žiadne intervaly sme neriešili iba tam proste písalo že máme vstup o 15:00. Ale zase neviem či cez víkend nechodí viac ľudí
@kundakuna ani tak nejde o tie mŕtvoly ako o tú stavbu tela, môžeš tam vidieť veci ktoré si inak nepozrieš a veľa nového sa o ľudskom tele dozvedieť. Ja tiež nemám rada mŕtvoly a krv a podobne veci, ale stálo to za to...
tak pokým nie je rovnako regulovaný aj odchod ľudí von, tak je to podľa mňa zbytočné. a zase maximálny nával tam môže byť tak okolo 4-5tej, a ak predávajú lístky aj na mieste a v neobmedzenom počte, tak potom vážne nechápem, na čo to je dobré
ale tie vstupenky nie su na 30 minut.... to su len intervaly, kedy vpustaju ludi dnu a po zakupeni tam moze byt clovek aj cely den ja som tam bola tento utorok asi od 11:30 do 13:00 a uplne v pohode, nikto ma metlou nevyhanal... myslim, ze je to aj logicke, pokial to chce clovek tu vystavu do hlbky prejst, rozhodne 30 minut nestaci... na tejto vystave som bola uz druhykrat, prvykrat to bolo v Londyne a je fakt super, tiez aj vyklad medikov takze ja ju vrele kazdemu, kto nema nejaky panicky strach z ludskeho tela, odporucam
@leilla zase v neobmedzenom asi nie, podľa mňa majú určitý počet ľudí na vstup, a tak zase, vedie že tam nebudú ľudia 4 hodiny, keby každých 30 minút pustili iba dajme tomu 50ľudí, z nich už možno iba piati sa budú nachádzať dnu po dvoch hodinách, čiže určite to nejako limituje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.ticketportal.sk/event.aspx?id=1...
@4 -.-
dufam ze to uz bude konecne dobre!
ok, ja nehovorím, že tam chcem stráviť pol dňa, ale príde mi to dosť odveci časovo to obmedzovať.
tak aký zmysel majú tie časové intervaly pri predaji lístkov? O_o
Ticketportal SK
» humanbody.sk/tickets.php...
@nemammeno my sme tam boli cez pracovný deň a išli sme na náhodu, predali nám lístok hneď a hneď sme aj išli, žiadne intervaly sme neriešili iba tam proste písalo že máme vstup o 15:00. Ale zase neviem či cez víkend nechodí viac ľudí
@kundakuna ani tak nejde o tie mŕtvoly ako o tú stavbu tela, môžeš tam vidieť veci ktoré si inak nepozrieš a veľa nového sa o ľudskom tele dozvedieť. Ja tiež nemám rada mŕtvoly a krv a podobne veci, ale stálo to za to...
tak pokým nie je rovnako regulovaný aj odchod ľudí von, tak je to podľa mňa zbytočné. a zase maximálny nával tam môže byť tak okolo 4-5tej, a ak predávajú lístky aj na mieste a v neobmedzenom počte, tak potom vážne nechápem, na čo to je dobré