Ahojte, chcela by som sa spýtať či si niekto náhodou nestiahol the sims 4.
Viem že sa to už dá ale neviem že k ktorej stránky by som to stiahla aby mi to šlo ? ..
Tu je jeden torrent, ale má dvakrát toľko leecherov ako seederov :/ Predpokladaná doba sťahovania je 1 rok a štyri týždne. Ak niečo nájdeš, tagni ma, prosím ťa.
nechcem si to kúpiť lebo ja to budem hrať tak že možno ani nebudem .. a viem že som dala za to dosť prechov za the sims 3 a všetky dodatky k tomu .. dobre ďakujem ja som už niečo našla tak dúfam že mi to pôjde .. a mám rýchly net o to sa nebojím za hodinku to je dúfam
@4 tak.. potom sa ľudia nerváčia keď vývojári chcú robiť hry na konzoly. Tiež by ma nebavilo keby makam na dajakej hre jak chobot aby si ju potom všetci posťahovali.. je pekné podporiť vývojárov potom aspoň človek môže očakávať väčšie veci od nich.
Ako nech si nemyslia, že si to nejaký borec okrem "simlieberov" kúpi ked ta "plna" hra vyzerá ako nejaka demovka s viac funkciami a to nehovorím o dalšich € za x datadiskov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tu je jeden torrent, ale má dvakrát toľko leecherov ako seederov :/ Predpokladaná doba sťahovania je 1 rok a štyri týždne. Ak niečo nájdeš, tagni ma, prosím ťa.
» ts4news.com/post/9669369452...